Степан Полторак неформально поспілкувався з військовослужбовцями ЗСУ в районі проведення АТО (фото, відео)

Сьогодні, 8 вересня, під час робочої поїздки в район проведення АТО Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак відвідав один і з підрозділів ЗС України.

В ході візиту відбулося неформальне спілкування з військовослужбовцями ЗС України, під час якого бійці зверталися з проблемними питаннями та пропозиціями до Міністра оборони України. Питання були пов’язані з проходженням служби, виконання бойових завдань та іншими напрямками. Частина з яких була одразу вирішена на місці.

– Для нас найголовніше це люди. І ви – щоденно своєю працею робите великий внесок в нашу перемогу. Тут на передовій ви жертвуєте своїм найдорожчим – життям. По-людськи дякую за самовідданість й жертовність, героїзм й мужність, які кожного дня, незважаючи на труднощі, ви проявляєте. Ви докладаєте своєю працею підґрунтя у фундамент і впевненість перемоги, – звернувся до особового Міністр оборони України Степан Полторак.

Також генерал армії України Степан Полторак поспілкувався з військовими капеланами, які знаходяться поруч з військовослужбовцями, допомагаючи духовно і морально.

На завершення зустрічі військовослужбовці сфотографувалися із главою оборонного відомства на згадку.

Джерело

Автор