Презентовано проект Стратегії розвитку системи МВС до 2020 року (відео)

Міністерство внутрішніх справ України презентувало проект Стратегії розвитку системи МВС до 2020 року. Запропонований проект – результат плідної взаємодії МВС, центральних органів виконавчої влади, які координуються міністром, Консультативної місії Європейського Союзу, інших міжнародних і національних експертів. Про це сьогодні, 8 вересня, заявила заступник Міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук.

«Сьогодні ми презентуємо проект Стратегії розвитку системи Міністерства внутрішніх справ України до 2020 року, принципи якої були закладені ще у 2014 році у Стратегію розвитку органів внутрішніх справ. Наша мета – створення безпечного середовища для суспільства, продовження розвитку України як безпечної європейської держави, в основі якої лежать інтереси її громадян», – розповіла заступник Міністра.

Тетяна Ковальчук наголосила, що це не остаточний варіант документу, а поки що напрями для широкого громадського обговорення.

«Ми прагнемо, щоб наш вектор розвитку відповідав запитам українського суспільства і отримав підтримку кожного громадянина. Ми запрошуємо усіх взяти учать у громадському обговоренні проекту «Стратегії – 2020», розробці спільного інклюзивного документа», – зазначила заступник очільника МВС.

Дискусії щодо «Стратегії-2020» пройдуть і в регіонах. Найближчими тижнями керівництво МВС та експерти КМЄС представлять документ в Одеській, Львівській та Харківській областях.

«Ми готові сприймати й аналізувати пропозиції і дослухатися до порад. Очікуємо на зворотній зв’язок, ваше розуміння та підтримку, як замовників і кінцевих споживачів результатів реформ. Бо лише разом ми зможемо принести мир, добробут, порядок та безпеку у кожну українську родину», – зазначила Тетяна Ковальчук.

Свої зауваження та пропозиції можна надсилати на електронну поштову скриньку reforma.live@mvs.gov.ua та у формі.

За просуванням реформи можна слідкувати на онлайн-проекті «Реформа.LIVE».

Долучайтесь до змін!

Джерело