Про спірохету зрадофілії

Олександр Костюк

Існує в медицині така собі реакція Васермана. Це тест на наявність у пацієнта блідої спірохети (може хто не в курсі). Здається мені, нашому інформпростору вже дуже потрібен точний і майже науковий тест – реакція Васермана на бліду спірохету зради/зрадофілії.

Оці от всі хитренькі тези:

1.”Головний ворог не в Кремлі”

2.”Зачєм нам тот разрушєний Донбас”

3. “Простим людям нужєн мір, пора прєкращать ету войну, пора договаріваться”

4.”злочинні мінські домовленності”

5.”Зачєм нам тот парад во врємя войни”

6.”Почєму АТО а нє война?”

7.”Війна потрібна нашим олігархам і генералам, бо вони на ній заробляють”

8.”Порошенко з Путіним давно домовились і заробляють на війні, ця війна – це договорняк”

9.Революція не закінчена, дайош майдан (за будь-якими приводами).

Якщо у висловлюваннях/постах пацієнта виявляється хоча б один плюс (+) із цих пунктів – це тривожний дзвіночок. Потрібно відмовитись від випадкових ФБ контактів, брудних сайтів і інформджерел і застосовувати інтелектуальну гігієну та контрацепцію.

Якщо ++, все – пацієнт підхопив бліду спірохету зрадофілії, потрібне інтенсивне лікування.Допомагає підписка на Монову або Helgi Sharp. А якщо вже +++ і більше, пацієнта потрібно ізолювати, не контактувати з ним (відразу в бан), у разі випадкового контакту вимити руки і обробити себе текстами Пономаря.

Гірший випадок, якщо ті плюси з”являються у політика чи журналіста. Це – не пересічні громадяни. Вони досить розумні, щоб усвідомлювати – до чого і для чого ці хитрі тези. Вони розповсюджують бліду спірохету, вони заражають нею навмисне.

Тут діагноз лише один – зрада.