Підрозділ Шалених Котів відкриває вакансії

Олексій Петров

А ось тепер УВАГА! Хочете вписати своє імʼя в історію України? Тоді слухайте уважно, друзі. Тільки ДУЖЕ уважно!

Один із підрозділів ДШВ (угу, той самий невгамовний десант) розширюється, тож у нас зʼявилось достатньо вакансій, так або інакше повʼязаних із дронами. А точніше потрібні оператори на:

  • крила, що призначені як для розвідки, так і для ураження окупантів;
  • нічні дрони, жах темряви, від якого орки довго ходять під себе, ну, це якщо пощастило вціліти;
  • кусючі та дуже спритні фпв-дрони;
  • наземні дрони, великі машинки на керуванні. Вжжжжж… Піу-піу! Ладно, то я жартую.

(Вже на цьому місці буду просити зробити репост. Щоби потім не казали… А мииии не знали).

Навіть (але ця інформація тільки для вас друзі, добре?) є вакансії тилових і штабних посад. Так, так. Папери теж комусь треба обробляти, нараховувати грошове забезпечення та ремонтувати техніку і багато чого іншого. Якщо ви фаховий водій, який запросто впорається хоч з пікапом, хоч з вантажівкою, вам також до нас. Причому терміново.

Це так, якщо коротко.

Які вимоги до тих, хто доки читав, вже вирішив доєднатись до вищевказаної бойової команди?

1️⃣ Вік до 50 років. Ще раз. Державною по фейсбуку – вік ДО 50 років. І ви мусите розуміти, що обовʼязково доведеться пройти БЗВП на полігоні. Десантному полігоні. Там, де інструктори ганяють усіх до ґикавки, не дивлячись на вік.
2️⃣ За рішенням ВЛК, бути придатним до служби в ДШВ. Це не я придумав. Такі вимоги.
3️⃣ Мати неймовірне, просто шалене бажання вчитись, аби опанувати бойовий фах: чи то пілота великих крил, чи то оператора розрахунку фпв-дронів. А можливо, ви чудовий водій, який із технікою на ти!
4️⃣ Переведення? Тільки в структурі ДШВ, але зі згоди вашого командира, мається на увазі комбрига.
5️⃣ Якщо у вас божевільні проблеми з вживанням алкогольних напоїв, то краще залишайтесь вдома.

✅ Гарантії. Люди, які відповідають за рекрутинг у підрозділі, супроводжуватимуть кожного рекрута (тобто вас) на всьому шляху: від ТЦК до закінчення БЗВП у НЦ та потраплянні в підрозділ.
📞 +38 (095) 1643259
📞 +38 (097) 8408525

Так що обирайте свою майбутню військову спеціальність, доки є можливість обирати.

Ще раз нагадую, що буду неймовірно вдячний за репост!

* * *

Гадки не маю, як це працює, але… Що би ти не писав, про що би не розповідав, обовʼязково знайдуться люди, які знають краще за тебе, як воно взагалі все влаштовано, причому в твоєму же підрозділі. А ти тут пацан з рогаткою, який вийшов покурити.

Кажеш, що нам потрібні люди, які прагнуть стати пілотами, операторами, інженерами. Окрім цього, здаєш таємницю всесвітнього масштабу, розповідаючи, що нам потрібні люди, які займуть тилові посади… Наче все зрозуміло, але тобі так здається, пане старший лейтенант! Швидко знайдуться люди, які одразу принесуть тисячі історій, як воно було в інших підрозділах!

Ще раз! Для тих, хто читає чим завгодно, але тільки не очима! Розповідаю прості речі. Простіше вже не можна розповісти напевне.

✔️ В умовній окремій роті ударних БПЛА умовної 13638385 бригади, окрім бойових підрозділів, себто взводів, є ті, що займаються організацією та забезпеченням.

Наприклад, тямущий сержант із матеріального забезпечення на вагу золота! У самому повному сенсі! Його завдання зробити так, аби у підрозділів було все. Від продуктів для поїсти, до боєприпасів для знищення ворога. Не менш тямущий технік роти оцінюється в ту ж саму ціну того ж самого коштовного металу.

Якщо це батальйон, то кількість важливих тилових посад збільшується в рази. І якими би бойовими не були відділення та взводи, але зарплатню нараховують не вони. Навіть якщо захочуть! Навіть якщо скажуть «Чуєш тииииии? А де ти був у двадцять третьому році, в натуре, бля? Зараз сам собі нарахую». Грошове забезпечення нараховує фінансова частина умовного батальйону чи бригади та виплачує потім згідно з Наказом командира. І ніхто інший не займається цією справою. Лише вони. І не дай Боже вони помиляться. Ще одне питання з зірочкою. Хто виписує відпускні? Вчасно. А краще на три години раніше, аби відповідно боєць поїхав на три години раніше додому та провів вдома часу більше на ті самі три години. Ні, знов не самі собі. Це роблять у штабі. В стройовій частині.

Знову запитання. Що буде, якщо начальник продовольчої служби (тилоооооовиииииий) не привезе вчасно продукти? Або начальник ПММ (ну, його нах таку посаду) вчасно не привезе пальне?..

І на цих посадах потрібні фахівці, а не класні чувачки, кенти твої. Бо командир – матеріально відповідальна особа. Далі думайте самі.

✔️ І, звичайно ж, дуже «подобаються» тези фахових розумників на кшталт того, що ти тут, Петров, нам розповідаєш, що набираєте в БПЛА, а потім відправите в піхоту. Я знаю. Я бачив. Мені розповідали.

Так ось. Перше. Це вже третій мій допис стосовно питань рекрутингу до підрозділів ударних дронів в ДШВ. І усі, хто пройшов стежкою від ТЦК до воріт НЦ, потрапили в роту ударних БПЛА. Майже всі з першого набору ВЖЕ саме зараз виконують бойові завдання з шаленою завзятістю.

Чи хоч раз відправляли в інший підрозділ людей із нашої роти? Так! В серпні минулого року троє артистів театру «Аватар Хитрожопий» після другого зальоту (спочатку дав шанс виправитись, дарма) одразу ж відправив в інший підрозділ бригади. Ротний це питання погодив миттєво. Бо є правило. Залізне правило. Сухий закон. Для всіх. Починаючи з мене, командира взводу. Більше нікого і нікуди не віддавали. І є відповідний Наказ. І ще додатковий Наказ…

Чи були такі випадки в інших підрозділах? Цілком допускаю. Але я не відповідаю за дії інших командирів. Зрозумійте це…

Автор