У Мінмолодьспорту відзначили День Державного прапору розгортанням 100-метрового жовто-блакитного стягу (фото, відео)

23 серпня Міністерство молоді та спорту разом із державними підприємствами, що входять до сфери його управління, відзначають День Державного прапору.

“Родзинкою” цьогорічних урочистостей стало розгортання 100-метрового жовто-блакитного стягу на подвір`ї Міністерства.

Гостями заходу стали віце-президент НОК України Валерій Борзов, президент Спортивної федерації глухих України Леонід Касіцький, олімпійська чемпіонка, біатлоністка Олена Підгрушна, представники дипломатичного корпусу в Україні – посольств Ізраїлю, Литви, Франції, Німеччини, Польщі, Хорватії, ГУАМ.

Заступник Міністра Ярослав Войтович зачитав учасникам урочистостей привітання від Міністра Ігоря Жданова, який в цей час перебуває із робочим візитом у Дніпрі:
“Ставлячись з повагою до державних символів України, ми віддаємо данину пам’яті героїчного минулого наших пращурів, продовжуємо непорушний зв’язок між поколіннями та дбаємо про збереження традицій”. Хвилиною мовчання вшанували пам`ять тих, хто загинув на Сході України, боронячи територіальну цілісність та незалежність України в ці дні.

Традиційно в цей день відбулось нагородження співробітників Міністерства та підприємств відомчими відзнаками та подяками і грамотами Кабінету Міністрів та Верховної Ради України.

Джерело

Автор