Так і до повернення «іга» рукою подати

Володимир Омелян

Росія повертається у природний стан І світової війни: єврейських погромів.

Те, що зараз відбувається на Кавказі з інспірованого Кремлем пошуку «іновірців» із Ізраїлю, завтра перекинеться на Москву і Петербург.

Цікаво, що буде з російськими олігархами у цьому звʼязку.

Так завжди відбувається з варварами, які захоплюються «ультранаціоналістичними теоріями».

Хоча те, що канонічний російський богатир – це вже кавказець, не може не викликати іронічного сміху.

Так і до повернення «іга» рукою подати.

І ще цікаво спостерігати, як раптом знову тісно сплелися долі українців і ізраїльтян. Треба буде заїхати в Умань за нагоди, відчути ще одне місце сили України і Ізраїлю.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

В одній з розмов 24 лютого 2022 р. я , пригадую, сказав: “От просто цікаво, як скоро в Росії почнуть гнобити євреїв?”. Чому питав? Тому що КОЖЕН раз, як у Росії починається бурління імперскості і великодержавного шовінізму, це завжди приводить до юдофобії.

Не вірите? Почитайте статтю “Пытка страхом” відомого російського імперця Васілія Шульгіна. Про інші твори цього “діяча” я взагалі мовчу. Стаття була написана в той час, коли в Києві панували білогвардійці Денікіна. Гейдріх з Гіммлером нервово курять. Наявність таких “творів” не завадила більшовикам і білим в унісон звинуватити в юдофобії козаків і старшин армії УНР. Як завжди.

У Дагестані – масові заворушення. Тамтешні росіяни (саме так – вони заслужили це звання) вимагають виселити з республіки всіх євреїв і не здавати їм житло. Взагалі не юдофобія, ви ж розумієте?

Ще росіяни у Дагестані зірвали прибуття авіарейсу з Тель-Авіва, бо зібралися шукати євреїв.

Знаєте, що мене добило найбільше? Мене добила заява представника головного раввінату Росії Овадьі Ісакова, що вони не знають, куди евакуювати з Дагестану тамтешню іудейську громаду, бо: “Росія не порятунок, в Росії теж були погроми”.

Он як? Уже погроми були? Про що ще ми не відаємо?

Ви не забули часом, що нацисти – в Україні?

Мені до сказу цікаво, демократичний Захід ЦЕ помітить? Зараз він зверне увагу на те, ЧИМ стала сучасна Росія? Захід збагне, що різниця між Росією Путіна і Німеччиною Гітлера все менша, і поява концтаборів та нової межі осілості у Росії – справа часу?

Чи станеться так само, як після зустрічі Яна Карського з президентом Рузвельтом – тоді Захід волів не помічати Холокосту, а зараз Захід тупо не помічатиме російської юдофобії, аж поки смажений півень не дзьобне?

Очевидно ж, Дагестан – це лише перевірка реакції, аби можна було списати на “буйний Кавказ”. Якщо Захід з’їсть це, реанімація “Чорної сотні” і погромів – справа часу. Хоча…

Російські євреї кажуть, що в Росії погроми вже були. Захід, агов!

PS. Схоже якась реакція вже прилетіла. Росіяни вже звинувачують у погромах в Дагестані… нас. Українців. Чому я не здивований?


Mason Lemberg

Події в Дегестані, як на мене, свідчать про 3 речі:

1) так само, як і повстання 10К вагнерівців, які пройшли всією країною без опору, розваливши десяток літаків, ці події свідчать про те, що путін втратив реальну владу і реальний контроль над ситуацією всередині країни, і навіть порівняно невелике організоване і беззбройне стадо може ставити на вуха цілі регіони, ба й навіть всю цю лайнодержаву.

2) дуже гарний приклад для тих, хто хатєл в рассію. Бо це і є справжня рассія і справжній домінуючий етнос, справжня домінуюча релігія. Воно доведено не сьогодні, ослойоби кадирова регулярно показують, хто там господар, всім православним мамкіним екстремістам.

3) виходячи з перших двох пунктів, мрію побачити, коли це стадо в екстремально слабкій росії буде шукати і хуярити “титульну націю” в рассії через православіє і русскій ізик, і цей рух набуде масштабів громадянської війни.


Олександр Коваленко

Мультикультурная ксенофобия россии: бессмысленная и беспощадная.

Произошедшие вечером 29 октября события в аэропорту Махачкалы, когда в главный терминал и на взлётно-посадочную полосу прорвались радикалы в поисках прибывающих в Дагестан евреев, были вполне прогнозируемы. И дело даже не в том, что накануне, 28 октября, в Хасавюрте произошли схожие погромы, когда толпа радикалов искала евреев по гостиничным номерам, и им в этом не препятствовали так называемые правоохранительные органы.

Прогнозируемо, поскольку ксенофобия и человеконенавистничество стало основой современной россии. А безнаказанность за это лишь усилила чувство ненависти ко всем, кто выглядит, думает, разговаривает иначе.

В россии исторически так сложилось, что все внутренние проблемы компенсируют культивацией в обществе ненависти к другим национальностям, религиям и даже к народностям внутри самой же россии. Когда россиянам пропаганда не даёт чёткого указания, кого ненавидеть извне, то они начинают ненавидеть друг друга, соседей по федеральным округам, областям.

В 1990-е целое десятилетие жесточайший экономический кризис и вовсе удавалось время от времени перекрывать всенародной ненавистью к “лицам кавказской национальности”.

Ксенофобия стала настоящей палочкой-выручалочкой для некомпетентного, вороватого руководства россии, но после прихода к власти путина эти процессы усилились. Ведь при путине конфликты на национальной почве не просто использовались, они катализировались, и поощрялась межнациональная ненависть.

Именно при путине под покровительством ФСБ под Санкт-Петербургом был открыт центр “Партизан”, в котором проходили и продолжают проходить боевую подготовку сотни неонацистов со всего мира. Причём центр управляется “Русским имперским движением” (РИД) и обеспечен всем необходимым для изучения его членами тактики ведения боевые действий в городских условиях. Многие же “воспитанники” данного центра впоследствии оказываются в горячих точках, в том числе в составе ЧВК “Вагнер”.

В том же Санкт-Петербурге не просто скрывается от ФБР, а свободно проживает основатель и лидер американской военизированной неонацистской группировки The Base («База») Ринальдо Наззаро, сбежавший от правосудия в россию.

Именно в россии был проведён официально «Международный русский консервативный форум», на который съехались представители ведущих неонацистских и ультраправых партий из 11 стран Европы. Причём организовывала данное мероприятие партия “Родина”, выходцем из которой является российский политик Дмитрий Рогозин, до своего карьерного роста регулярно участвовавший в неонацистских сходках.

Именно при путине в россии долгие годы действовала неонацистская организация “Русский образ”, ставшая базой для БОРН, которая занималась разбойными нападениями, а также заказными убийствами, в том числе в интересах российских спецслужб, и к которой имеют отношение журналисты «Комсомольской правды», издания находящегося под патронатом мо рф.

Именно при путине российские спецслужбы начали активно спонсировать такие европейские неонацистские организации как «Золотую зарю» из Греции; Национал-демократическую партию Германии; болгарскую «Атаку»; «Лигу Ломбардии» из Италии; итальянскую «Новую силу»; Британскую национальную партию; Партию шведов; Датскую партию и многие, многие другие.

И именно при путине была создана точная копия нацистского Гитлерюгенда – ЮнАрмия, в которой детей учат убивать и ненавидеть, и выходцы из которой, преисполненные ненавистью, время от времени расстреливают своих же однокурсников в учебных заведениях.

А потому в стране с такими тенденциями какие ещё могли быть прогнозы по событиям, кроме неизбежных и масштабных погромов?

В своё время мировое сообщество закрывало глаза на то, как рос и крепчал нацизм в Германии, аналогично мировое общество закрывало глаза на культивацию неонацизма в россии. Ошибки одни и те ж, конечный результат может быть аналогичным… Пока это только первый звонок в стране, построенной на ненависти.


Олена Кудренко

Отже, на росії:

– оголошення в телеграм каналах: “завтра в Каспийск прилетает самолет, прямой рейс из Израиля. Сплоченно должны собраться, выехать в аэропорт, выждать их на улице в аэропорту, пока они не разъехались, там ловить их…”;
– телеканал “россия-24” присобачив фото колишнього прем’єр міністра Ізраїля Ехуд Барака, назвавши його керівником ХАМАС на ім’я Алі Барак, з коментарем, що ізраїльська наземна операція в Газі провалилася;
– місто Черкесск, антиізраїльський мітинг: “мы не хотим видеть по соседству евреев. Пусть убираются…”;
– Москва, мітинг із закликами вбити євреїв, під стягами РФ;
– після зустрічі з замголови МІДа РФ Богдановим керівник ХАМАС Халед Машаль: “бойова тактика ХАМАСа буде вивчатися в російських військових академіях… Росія високо оцінила атаку на Ізраїль…”;
– місто Нальчик, підпалили Єврейський центр “Товуши”, що будується, підписавши “смерть яхудам” (євреям);
– Махачкала, натовп фанатиків-росіян ходить по вулицях, вишукуючи євреїв, як у найстрашніші періоди історії;
– знову Махачкала, антисеміти захопили автобус, як вони думають, “з євреями” і хочуть лінчувати людей. Жінка благає не чіпати її хворих дітей, які проходили лікування в Ізраїлі і не є євреями. Силовики в аеропорту не втручаються.
– Євреїв шукають навіть у турбінах літака, що приземлився.

* * *

Чи таке можливо в Україні?

Ми захищали фашистів від фашистів у Другій світовій. Намагаючись таким чином захистити себе. Фашистів від фашистів.
Ось вона – росія.
Єдині, хто був точно тоді правий, – це УПА.

 

Апостроф: В РФ розгоряються єврейські погроми – на Кавказі вимагають видворення біженців і палять будівлі (фото, відео)

У Росії посилюються антисемітські настрої, що може перерости а єврейські погроми. У Хасавюрті (Дагестан) заборонили ізраїльтянам жити в готелі, а також на Північному Кавказі провели антисемітські акції.

Автор