Країна радників

Ірина Геращенко

Європейська Солідарність першою підняла тему схибленої і безвідповідальної системи управління в Україні.

Ніколи ще країною не керували позаштатні радники ОП. Люди, яких ніхто не обирав, які не мають жодної офіційної посади, які не декларуються, невідомо за що живуть , ні за що не відповідають і при цьому мають доступ до державної таємниці, беруть участь у мирних переговорах, в тому числі в Стамбулі.

Ці хлопці і дівчата не вилазять з ТБ, коментуючи все на світі – від економіки до ситуації на фронті.

Ці хлопці і дівчата мають багатомільйонні бюджети на анонімні ТГ-канали, де дискредитують опозицію, вони дають вказівки керівництву ВР, кого можна, а кого ні відпускати в міжнародні відрядження, пишуть темники на марафон, керують каналом «Рада», телефонують в силові структури, главам ВЦА і переобрали на себе повноваження уряду.

Всі це знають і всі мовчать. А хто сміє про це говорити і вимагати їх декларування – тим прилітає з медійних помийок Банкової.

В ОП майже 80 радників. І це ніяка на патронатна служба, а паралельний уряд, прокуратура, суд і інші структури. Які здійснюють зовнішній вплив, в тому числі на роботу ВР.

Дуже вигідно. Ні за що не відповідати, на декларуватися і фактично керувати країною.

 

Рух Чесно: Країна радників. Хто консультує Офіс президента

Загалом в Офісі президента радниками, уповноваженими президента та голови його Офісу працює майже вісім десятків людей. У Єрмака вчетверо більше радників, ніж у Зеленського.

 

Колаж: Рух ЧЕСНО

Автор