1.000.000 гривень від Фонду Порошенка на підтримку молодіжних проєктів (фото, відео)

Петро та Марина Порошенки виділили 1 млн грн на проєкти молоді, що постраждала від війни, їх виберуть на відкритому конкурсі

Петро та Марина Порошенки спільно з ВГО «Солідарна Молодь» оголосили про грантову програму на мільйон гривень. Програма має на меті підтримати проєкти молоді, яка постраждала через війну. Як зазначає пʼятий Президент на своїй сторінці у Facebook, проєкти будуть відібрані через відкритий конкурс. Загалом планується профінансувати до 10 молодіжних ініціатив, сума грантів від 5 тисяч до 200 тисяч гривень.

«До міжнародного Дня молоді ми з Мариною Порошенко та ВГО «Солідарна Молодь» запускаємо проєкт на підтримку молоді, яка постраждала через війну. Якщо ви маєте круту ідею — наша команда з радістю допоможе вам реалізувати омріяний проєкт і надасть всю необхідну підтримку! З вас ідея — з нас допомога», – повідомив Петро Порошенко.

«Мільйон гривень на реалізацію проєктів, відкритий конкурс. Для молодих ветеранів, переселенців, громадських організацій та студентів. До 10 грантів, від 5 000 до 200 000 гривень. Підтримка й допомога молоді — це інвестиція у майбутнє країни, у наших дітей, у те, за що ми зараз воюємо і боремося», – переконаний Порошенко.

Реєстрація на конкурс проєктів здійснюється через сайт.

Джерело

 

Порошенко привітав українську молодь і показав, як активісти «Солідарної Молоді» проходять військовий вишкіл

Петро Порошенко привітав українську молодь з Міжнародним днем молоді. Він також оприлюднив відео з військового вишколу, який провела ВГО «Солідарна Молодь» напередодні свята.

«Натхненна, патріотична, сильна, смілива та рішуча. Такою є наша українська молодь. Молодь, яка не стоїть осторонь, а пліч-о-пліч зі своїми батьками боронить країну. Молодь, яка волонтерить. Молодь, яка лікує. Молодь, яка робить все, щоб наблизити нашу перемогу», – написав Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

«Пишаюся і нашою крутою «Солідарною Молоддю». Ці юні хлопці та дівчата могли зараз святкувати свій день в затишному кафе, але вони зібралися на вишколі, щоб пройти курс тактичної медицини та бойової підготовки. Багато із них зараз в лавах ЗСУ на різних напрямках. Воїни, бойові медики, волонтери — всі вони боронять Україну», – пише пʼятий Президент.

«Сьогодні вони формують нову Україну — вільну, незалежну, сильну духом, європейську. Знаю точно, що не зійдуть з обраного шляху. З Днем молоді! Віримо у вас та нашу перемогу!», – наголошує Порошенко.

Джерело

Автор