Автопарк поліції Харківщини поповнили 20 позашляховиків «Мitsubishi»

Сьогодні, 17 серпня, в. о. міністра внутрішніх справ Сергій Яровий передав підрозділам поліції Харківщини сучасні автомобілі «Mitsubishi OutLander».

«За дорученням міністра сьогодні ми виконуємо почесну місію і передаємо вам ці автомобілі. Сподіваюся, що вони допоможуть покращити ситуацію з боротьбою проти злочинності в Харківській області», – зазначив Сергій Яровий.

Окремо Сергій Яровий підкреслив, що керівництво МВС і Нацполіції приділяє значну увагу забезпеченню особового складу, йдеться, насамперед, про забезпечення одностроєм та спецзасобами. «Ми готуємо наших спеціалістів до виконання серйозних завдань, тому їхнє забезпечення – це наш пріоритет. Вже зараз закладається бюджет на наступний рік, і, сподіваюсь , на матеріальне забезпечення будуть виділені більші кошти», пыдкреслив в. о. міністра внутрішніх справ.

Своєю чергою перший заступник глави НПУ В’ячеслав Аброськін зазначив, що сьогодні для належного несення служби для органів та підрозділів поліції створені, за підтримки МВС, усі необхідні умови. Він також зауважив, що перед поліцією Харківщини постають особливі завдання. «Харківська область межує із зоною проведення АТО, і особовий склад повинен постійно перебувати у повній бойовій готовності, щоб гарантувати безпеку громадян. Зараз же у розпалі підготовка до виконання ще одного важливого завдання – на високому рівні забезпечити правопорядок під час спортивних змагань у Харкові», – підкреслив В’ячеслав Аброськін.

Нагадаємо, гібридні машини з екологічними двигунами «Mitsubishi Outlander» отримані в рамках позабюджетної програми в рахунок оплати квоти за Кіотським протоколом.

Автомобілі обладнані сучасною системою універсального управління з повним приводом, що робить їх зручними для використання у повсякденній поліцейській роботі. Модель доукомплектована рацією, відеореєстратором, проблисковими маячками та системами зарядки акумуляторів. Крім того, в авто будуть встановлені планшети, куди надходитиме інформація зі служби «102».

Нові сучасні позашляховики «Mitsubishi OutLander» вирушать у районні відділення поліції Харківщини. Такий спецтранспорт дозволить поліцейським швидше та якісніше реагувати на повідомлення громадян про злочини та правопорушення.

Джерело

Автор