Херсонському хлібу – бути! (фото, відео)

Петро Порошенко

У наших ворогів є багато жахливих варварських «традицій війни». Одна з них — позбавляти людей хліба.

Під час Голодоморів, під час окупації, і навіть зараз. Є у них таке схиблене збочене бажання — мучити людей голодом.

Духмяний запах свіжого хліба, теплі мʼякі руки наших пекарів, тепло від печей та людей — це те, чим мені запамʼяталася наша Херсонська пекарня з хлібом для людей.

Розбомбити, посікти будівлю уламками, розтрощити обладнання — це те, що зробили росіяни. Але нас нічого не зупинить. Наших пекарів нічого не зупинить.

Привезли нашим херсонським друзям професійну електропіч на заміну тій, яка була повністю розбита під час чергового обстрілу. І ще багато інших продуктів.

Тож, хлібу — бути. 😉
Їм нас не перемогти! Вдавляться!

* * *

З «херсонським бандерівцем» Сергієм Сергеєвим «Грибочком» ви вже знайомі давно.

За свої 25 років він встиг стати українським партизаном, в рамках розвідувальної операції знищити російський «Буратіно», врятувати багато життів та очолити «Солідарну Молодь» в Херсоні.

Зараз Сергій допомагає рідному місту пережити лихо, яке вкотре вчинили російські виродки. Разом з побратимами займається евакуацією. За три дні його групі вдалося евакуювати більше 150 людей та більше 300 тварин. На жаль, в його бригаді є трагічні випадки: під час евакуації загинув його побратим, бо течія виявилася значно сильнішою, ніж мотор. Вічна памʼять герою…

Тому в перші години трагедії «Грибочок» звʼязався з нами і попросив пошукати в Києві потужний двигун, човни, чоботи, заброди та інші необхідні речі для евакуації людей. Я дуже дякую нашим хлопцям та дівчатам з Солідарної Молоді, які взяли на себе пошук і закупівлю цих речей. А ми з Мариною Порошенко підтримали їх грошима. Інше вони зробили абсолютно самі, бо наша молодь крута, незламна та солідарна.

Я дуже пишаюся рятувальниками, волонтерами, воїнами, усіма, хто допомагає зараз Херсонцям.
Ви — герої.
Велика шана та низький уклін.

Автор