Порошенко на Вінниччині відкрив нову дорогу (фото, відео)

У Крижополі на Вінниччині відкрили нову дорогу, профінансовану Фондом Порошенка. Вона носить ім’я Героя України Олексія Порошенка. Тутешні мешканці розповідають – Олексій Іванович був справжнім господарем і щиро дбав про людей.

«Коли була страшенна криза, на полях були бур‘яни і люди були без роботи і без грошей, Олексій Іванович зробив так, що люди почали отримувати гідну зарплату, нормальні умови праці. Нова техніка, класне насіння», – розповідають містяни.

А ще підприємство Олексія Порошенка провело капітальний ремонт у всіх дитсадках міста.У Крижополі згадують чимало його добрих справ, тож на відкриття дороги прийшли тисячі людей. Кажуть: добрі новини і позитивні емоції сьогодні вкрай потрібні, особливо дітям.

Всі зусилля зараз спрямовані на допомогу армії, але забувати про людей теж не можна. Особливо про родини загиблих на фронті і тих, хто воює, вважає Петро Порошенко. У тутешній громаді 35 родин втратили своїх рідних на війні, і вони потребують підтримки.

За словами Порошенка, батько колись взяв з нього слово, що тут буде зроблена гарна дорога – з європейським освітленням та пішохідними переходами.

«Батько був великим професіоналом, великим патріотом і великою людиною. Мені приємно сьогодні тут бути і чути добрі згадки на його адресу», – говорить Петро Порошенко.

«Відкриття цієї дороги – це те, про що мріяв Олексій Іванович, коли був живий, коли він сюди приїжджав і віддавав всі свої сили, все своє життя для того, щоб покращити тут життя. Він дбав про їхні сім’ї, про їхні домівки, про їхніх дітей. Його справа живе, і ми будемо її продовжувати, будемо будувати місто мрій. І зараз – і після перемоги», – говорить Марина Порошенко.

«Я хочу від щирого серця подякувати українському народу, подякувати українським людям. Подякувати за те, що їм вистачає сил і емоцій вірити з Збройні Сили, вірити в державу, вірити в перемогу. Це надзвичайно важливий фактор нашої перемоги», – говорить Петро Порошенко.

Джерело