Інформаційні диверсії на держканалах

Ірина Геращенко

Мережа обурюється, як же так, хароший рускій Шендерович назвав окупантів «нашими мальчиками», а українців – укронацистами.

Так а всі ці ліберали і не приховують зневаги до України і прагнуть одного – нашими жертвами позбутися Путіна.
Не про кінець Росії марять ці брехоголови. А про себе у владі в імперській Росії. Бо не барська це справа – виходити на Майдани, відстоюючи демократію в своїй країні. А от Україна ціною сотень тисяч жертв може призвести до путінського кінця.

З Шендеровичем і ко мені давно було все зрозуміло. Але я не можу второпати – що ця потвора щотижня робить на українських державних телеканалах?

Чому за гроші українських платників податків, в тому числі воїнів, цього чорта щотижня включають в ефір рускоязичних каналів ДОМ/Freedom?

Скільки це ще триватиме, і хто відповість за цю інформаційну диверсію?

Важко навіть порахувати, скільки разів протягом повномасштабного вторгнення людина, яка називає терористів ласкавим «мальчики» (як і чортівня Латиніна), була гостем державних каналів, де цензура на проукраїнську опозицію.

Канал ДОМ/Freedom мають бути закриті, це злочинне профукування коштів бюджету і промивання мізків українцям.

Міністерство культури, ВР, яка голосувала за виділення коштів на це, мають нести відповідальність.

А СБУ, яка ганяється за видуманими ботофермами, мала б звернути увагу на реальну диверсію.

В мене вже колекція порожніх відповідей на запити в РНБО, СБУ, Мінкульт, Нацраду з питань ТБ, всі ці структурки боротьби з дезінформацією щодо каналів ДОМ/Freedom.

Але я напишу чергові запити. Бо не помічати цих інформаційних диверсій – злочин. Як і покривати їх.