Кліп, що дає відповіді на всі запитання

Юрій Бірюков

Я реально отримав щире, щире просто, задоволення від перегляду цього відеокліпу. Щоправда, я не жартую зараз.

По-перше, кліп дає відповіді на всі запитання. Кліп чесно показує нам нашого ворога — росарійців, і що вони хочуть насправді, чого вони прагнуть і де черпають натхнення. Випустити в день народження гітлера на червону площу якийсь білявий шматок біомаси у чорному шкіряному прикиді з пов’язкою на руці — БРАВО! Еталон, це збережеться для нащадків і стане в один ряд з промовами геббельса.

По-друге, цей кліп остаточно дав мені кришталево-чітке пояснення, чому я не вірю в жодних богів, крім ЗСУ. Якби я був би послідовником християнської релігії, мені, напевно, стало б соромно — адже цей ось співак ротом щиро вірить, що бог із ними та ось ця вся трахамундія. Бог із ними? Бог з нами? Бог із ким? Хто вирішує, з ким той бог? Навіщо потрібен якийсь бог, який з тими, хто вбиває нас? Навіщо нам підміни понять, якщо в нас точно є той бог, який тільки за нас — ЗСУ?

І так, ще й круто, що нашому богу ми можемо допомагати!

💳 Приватбанк: 5169 3305 2068 6400
Отримувач: ГО Солідарна Справа Громад
💳 Моно: 5375 4115 0177 8331
Отримувач: Антоніна Бузіло
🌎 Paypal: wingman2006@mac.com
Тип переказу: Family/Friends


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Сталося нечуване. Від російської пропаганди охрінів Царьов. Російський співак Шаман випустив кліп, де він тиняється по Красній площі в прикиді – щось середнє між одягом скінхедів і одностроєм СС. Білява бестія з триколором на руці.

Як на мене, все логічно. Красовський і Кеосаян (чоловік Симоньян) виправдовують бузувірства русскіх щодо українських полонених. Російські співаки хіба що не зігують.

Ви ж розумієте, борці з фашизмом!


Валерій Прозапас

Ну, рано чи пізно це мало статися – русня почала напряму косплеїти нацистську пропаганду.

Нічого, ми цими бєлокуримі бєстіями всю підлогу вимиємо.


Олена Кудренко

“Після приходу нацистів до влади в Німеччині в 1933 році відносини між Німеччиною і СРСР почали різко погіршуватися, а товарообіг між двома країнами знизився. Після декількох років високої напруженості і суперництва Третій Рейх і СРСР почали поліпшувати відносини в 1939 році.

У серпні того ж року країни розширили свої економічні відносини шляхом укладення комерційної угоди, за якою Радянський Союз надсилав життєво необхідну сировину в Німеччину, в обмін на поставки зброї, військової техніки і цивільних машин. Ця угода супроводжувала Пакт Молотова–Ріббентропа, який містив секретні протоколи поділу Центральної Європи між двома державами. Невдовзі Німеччина і Радянський Союз вторглися в країни, що були зазначені в межах їхніх сфер впливу.

Пізніше країни розширили свої економічні відносини, підписавши комерційну угоду в лютому 1940 року. Німеччина отримала значні обсяги сировини, необхідні для її майбутнього військового успіху, такі як нафта, зерно, каучук і марганець, а натомість відправляла в СРСР озброєння, технології та машини для виробництва. Після незавершених переговорів щодо можливого вступу СРСР в пакт осі, країни вирішили кілька суперечок і розширили свої економічні відносини в січні 1941 року Господарською угодою між СРСР і Німеччиною.

Економічні відносини між двома країнами різко припинилися, коли у червні 1941 року Німеччина напала на Радянський Союз, порушивши пакт Молотова–Ріббентропа…”. (Вікіпедія)

Ми з вами можемо уявити, що рішення підтримувати фашистську Німеччину нафтою, зерном, каучуком, марганцем приймалося десь у Києві,або Мінську? Звичайно, підтримка фашистів йшла з Кремля.

Мабуть, ще з тих часів у росіян є якийсь особистий тригер – не весь світ став перед ними на коліна, і не весь світ визнав їх якусь інакшість, перевагу, якісь особливі права на існування на цій земній кулі. Це суперництво зі світом через особисті комплекси нації, яка так і не стала нею, не виросла, не сформувалася – воно сьогодні лише загострилося.

Я думаю, що самих німців вони, росіяни, давно помітили хрестиком як тих, кого перевершили нехай не економічно, а морально. На цьому почутті переваги побудовані багаторічні “можем повторіть”, “на Бєрлін”, засилля росіян у самій Німеччині, впевненість (яка на щастя не виправдалась), що Європа не зможе без російського газу…

Але й досі вимальовується такий самий нацизм, таке саме зазіхання на більшу роль у світі, така сама образа на всіх і кожного, які були і на момент підтримки росіянами німецького фашизму, і на момент співпраці з Гітлером, і на момент вторгнення росіян до Польщі й інших країн.

Ось воно. Те, що залишається в росіян навічно, – на фото. Воно невикорінене зараз, і не буде викорінене ніколи. Бо де зараз російські “опозиціонери”? В Європі. Що вони зараз роблять? Працюють над новою картинкою щодо “нє вся рассія такая”. Для чого? Щоб росія залишилась існувати, і щоб їй дали змогу й далі плекати свою імперськість. Бо як нещодавно зазначила “опозиціонер” Катерина Шульман (сидячи у Франції) – “у сосєда дом сгорєл, а у нас каналізацию прорвало. Но сосєду дом восстановят всєм міром, а нам…”. Ну, ви читали. Ніщо не вирвано з контексту. Людина бореться за росію, а не за справедливість. За росію, а не за справедливе покарання. За росію, а не за потребу росіянам переосмислити свої дії, які вони робили, або які так і не зробили впродовж багатьох, багатьох років…

Автор