10 хороших новин 26.03.2023

Валентина Емінова

(або скільки встигла знайти)

✔ Непереможна українська армія відбила більше півсотні атак копрокадаврів на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери накалапуцькали шість скупчень лаптів, склад боєприпасів і станцію РЕБ.

✔ А ще непереможна українська армія застремоусила Дмитра Лисицького, командира 1-го лаптєногого батальйону 247-го десантно-штурмового полку, який організував Іловайський котел – атакував підрозділи нашиї, які намагалися прорватися з оточення в Іловайську в районі села Горбатенка. По-хорошому цю гниду треба було би розстрілювати, підліковувати і розстрілювати заново за кожного нашого полеглого два рази, але і просто факт його безславної загибелі не може не радувати.

✔ Бавовна сьогодні завітала у Тульську область, місто Кирєєвськ. Лапті стверджують, що це був наш БПЛА Стриж, який вони типу збили. Збивали у своєму фірмовому стилі – постраждали троє осіб і три будинки.
Не виключено, що якби Стрижу дали долетіти до цілі, то жертв було би менше 🤣.

✔ Наша постійна рубрика «горящая Росія». В Омську полихає заводський склад із пластиком.

✔ У Московській області горів найбільший на росії металургійний завод «Фрегат».

✔ У Свердловській області горів лакофарбовий цех на фабриці в Арамілі.

✔ Леруа Мерлен на другий рік повномасштабної війни таки оголосив, що продає свої магазини на росії. Вони ще, бля*ь, пишаються, що ці 13 місяців зберігали робочі місця 45 тисячам лаптів. А ви, до речі, ходите у їхні магазини в Україні?

✔ Чоловіча збірна України з карате (розділ куміте) вперше в історії стала чемпіоном Європи.

✔ І традиційне орейро наостанок – Ані Лорак скасували концерт у Краснодарі, бо мер заявив, що зароблені рублі артистка може скерувати на допомогу українській армії 😂. Така вона, доля зрадників.
Тихо, Анечка, не плач.
Лапті не дають калач.
Не вірять, що ти любиш Русь?
То уйо*уй в Білорусь.
Вибачте, щось на вірші потягнуло. Весна 😊.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор