10 хороших новин 06.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка, Макіївка і Площанка Луганської області та Спірне, Соледар, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Первомайське, Мар’їнка і Побєда на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери розтеребонькали три скупчення лаптів.

✔ Путін офіційно визнав, що окуповані рашкою території – це Україна. Він оголосив «режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін на в Україні». Правильно, старий сморчок, потрошку змиряйся, легше буде пережити Гаагу. Бо ти ще довго маєш прожити, сука, в одиночній камері з телевізором, щоби бачити, як твій совок розвалюється

✔ Русня звозить мобілізованих лаптів у Білорусь, але вони звідти розбігаються. Під Мінськом чмобіки втекли з військової частини і прихопили із собою зброю. Тепер їх шукають, поставили блокпости. Марно, бо лапті, скоріше за все, побігли у свою рідну стихію – на болота, де їх колись і знайдуть якісь археологи. Цікава буде для них задачка – шар геть не верхнього плейстоцену, а перед ними за всіма ознаками – типові неандертальці.

✔ Штати оголосили про рекордний пакет військової допомоги Україні – майже на $3 млрд. У пакеті: 50 бойових машин піхоти Bradley з 500 протитанковими ракетами TOW і 250 тисячами снарядів калібру 25 мм; 100 бронетранспортерів M113; 55 протимінних транспортних засобів MRAP; 138 позашляховиків хамві; 18 155-мм самохідних гаубиць; 1200 155-мм снарядів дистанційної протиброньової мінної системи RAAM; 36 105-мм буксируваних гаубиць і ще дохера ніштяків. Також ходять чутки, що США передасть Україні зенітні ракети Sea Sparrow з радіолокаційним наведенням для перехоплення крилатих ракет.

✔ Тим часом на болотах збираються струсити гроші на війну з великого бізнесу. Bloomberg, з посиланням на розпорядження Мішустіна пише, що русня хоче провести «мобілізацію доходів», зібравши одноразові виплати з виробників вугілля та добрив. Позапихали собі язики у сраки 24 лютого, ну от тепер ідіть в аптеку за вазеліном.

✔ Штати ввели нові санкції проти Ірану за поставки русні ї*учих мопедів. Це обмеження проти шести керівників і членів правління підсанкційної Qods Aviation Industries (QAI), ключового іранського виробника оборонної техніки.

✔ А от Емірати передали нам ще 1300 генераторів. І ще до нас їде 5 тисяч старлінків. І ще Велика Британія передала Миколаєву 280 генераторів. А русні, яка в аномальні морози дубіє у своїх містах, куди досі не проведено газ, російський уряд передасть хіба що х*й без солі. І той по дорозі обгризуть.

✔ У Дніпрі викорчували чергову російську мітку – пам’ятник Ломоносову.

✔ На будівлю МЗС балалайні у москві сьогодні спустився благодатний вогонь. Відать, Маша Захарова випила в установі ще не весь розчинник і склоомивайку, і щось розплескалося, поки вона прикурювала. Хоча влада делікатно заявила, що причина займання — коротке замикання в голові у Лаврова після заяви путіна про те, що всі окуповані руснею території – це Україна.

✔ Паша Мерседес сьогодні довго бризкав слиною на проповіді, але головний меседж – він не підбиватиме своїх православних тітушок на боротьбу. Бо таки розуміє, що в разі чого у нього теж знайдеться і російський паспорт, і методички РПЦ і хорист в трусиках. Тому тимчасовий намісник Нижньої лаври поки сходить жовчу на ПЦУ і судиться із заповідником. Ще не віриться Паші, що це УПЦ МП була на території Лаври як заповідник, але статус території змінено, бо заї*али.
До речі, Почаїв, як діла? 😊

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Фото: скриншот відео

Автор