10 хороших новин 05.01.2023

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія викинула копрокадаврів за межі Бахмута на їхні старі позиції і відбила атаки у районах населених пунктів Стельмахівка і Площанка Луганської області та Білогорівка, Соледар, Красна Гора, Виїмка, Підгородне, Бахмут, Курдюмівка, Майорськ, Північне, Водяне, Красногорівка, Веселе, Мар’їнка та Побєда на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 15 скупчень лаптів, три позиції зеніток, збили два гелікоптери, орлана і сушку.

✔ Наші конструктори розробили і готуються запустити у серійне виробництво дрони-антишахеди, які перехоплюватимуть ї*учі іранські безпілотники

✔ В Криму мамулічкам стає все менш затишно і по-домашньому – під вогневим контролем непереможної української армії опинився сухопутний коридор із півострова на материк, і тепер перевізники, які возили по ньому паливо і жрачку, відмовляються їздити. Як наслідок, на землі обєтоватній знижується асортимент і підвищуються ціни. Заправитися взагалі стає все важче.
А треба ж буде якось звалювать. А тут ще й Кримський міст досі покоцаний, і полагодити його остаточно не можуть. Скоро виросте попит на надувні човни 😊.

✔ Непереможні українські прикордонники чинять моральний тиск на білоруських 😂. Білоруські скаржаться. Мовляв, «останньою провокацією» стали «образливі жести» – наш провів рукою у себе під горлом, а потім показав у їхній бік. Прям не душа у лукашенківських солдатів, а ніжна пюрешечка 😊.

✔ Тим часом головорізи із БЕБ обідрали як липку чергового громадянина балалайні, заарештувавши його майна на 350 млн грн. Йдеться про комплекс із виготовлення м’ясних заморожених напівфабрикатів та іншу нерухомість, що належить товариству, яке є одним з найбільших в Україні виробників напівфабрикатів. До речі, могли би вже і назву сказати, щоби ми знали, що не купувати.

✔ Нікіту Міхалкова госпіталізували у вкрай важкому стані, ймовірно, з ковідом. Давай, Бєсойоб, і Петросяна із собою прихопи. Кобзон вас вже заждався.

✔ Норвегія відправила нам нову партію з 10 тисяч 155-мм артилерійських снарядів, а Німеччина розглядає можливість передачі бойових машин піхоти Marder – броньованих, на гусеничках, здатних форсувати водойми глибиною два метри.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У Пітері ледь не згорів тракторний завод «Білорусь-МТЗ», полихало на 420 квадратах, вже відомо про двох двохсотих.

✔ Тайвань виділив $2 млн на відбудову Харкова, Миколаєва та Херсона. Ці гроші мають допомогти трьом містам пережити зиму і вирішити якісь локальні проблеми. А обіцяє Тайвань ще $56 млн.

✔ Щось у Пригожина урки стали закінчуватися, довелося урочисто відпустити на волю першу двадцятку з тих, кого він завербував на війну пів року тому. Ну щоби інші бачили, що судимість правда знімають і відпускають. За що в них судимість, не повідомляється, але журналісти розкопали, що один мав нарколабораторію із системою збуту, а інший грабував квартири у складі ОПГ. Враховуючи, що, відпускаючи своїх опричників, Пригожин наказав їм «не гвалтувати баб», є там статті і поцікавіше. Ну або скоро будуть. І випуск цей далеко не останній. І випускаються вони вбивцями з манією величі. Готуйтесь росіянушки, наближається ваше холодне літо 2023-го, коли звірства бандерівців по телевізору здадуться пріквелом до 50 відтінків сірого 😈.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉