10 хороших новин 01-03.01.2023

Валентина Емінова
10 хороших новин 2022 року

✔ Наша країна встояла. Так, ми втратили багатьох і багато. Але ми втратили і страх перед війною. Той тошнотворний страх, який сидів десь глибоко, стискав серце і шлунок. Тепер ми, поки інші країни відверто ох*ївають, питаємо – ну, і шо ти, х*йло, нам ще зробиш? Ї*анеш ядеркою? Ну ї*аш. Ми все одно виживемо.
Цього року ми з вами вирішили, що ми виживемо. Понад усе.

✔ Нам давали всього чотири дні. Але непереможна українська армія відбила Херсон. Звільнила Харківщину. Потихеньку звільняє Донеччину і Луганщину. І у Криму вже усцикаються від страху і за копійки продають квартири, тільки би звалити подалі від всього, що пов’язане з Україною.

✔ Війна прийшла на територію росії. Вони ще намагаються інколи це спростовувати із покерфейсними ї*альниками, але всім вже зрозуміло, що така кількість пожеж, вибухів, самогубств топ-менеджерів не дуже-то виглядає як збіг. І що, коли над авіабазою ППО збиває безпілотник, то він не уї*ошує половину літака і кількох людей.

✔ Ми заговорили українською. Нарешті російська по-справжньому переходить на маргінес. Так, я знаю, хтось із вас досі думає, що це не тільки пушкіна, але і ваша рідна мова, не стартуйте. Просто задумайтесь і відчуйте, наскільки вам комфортніше замість женщіни бути пані. Наскільки шляхетно бути паном замість мущіни. І як солодко казати спасібо замість дякую. Розмовляйте далі, як вам зручно у своєму побуті, у цій країні того ніхто ніколи не заборонить. Я за освітою вчителька російської і більшість життя нею проговорила, яке я маю право давати оцінку вашій мові? Мені тільки трохи шкода, що ви позбавляєте себе зараз цього неймовірного задоволення. Бігме, уникати зараз української – це ж як бути єдиним на районі будинком, відключеним від електромережі.

✔ Ми навчилися жити усвідомлено і отримувати задоволення від простих речей: свіжого теплого хліба, чистої постілі, тихого вечора у теплі. Навчилися радіти тому, про що часто пишуть у мудрих книжках і чому у звичайному житті навчитися майже неможливо. Війна закінчиться, а це вміння завжди знаходити приводи для радості і цінувати те, що маємо, залишиться з нами назавжди.

✔ Ми відкрили всьому світові очі на росію. На цей йо*аний третій рейх з аліекспрес. Не те, щоби деякі країни цього і раніше не бачили, але деяким довелося ледь не відривати повіки, щоби більше не могли брехати, що погано видно. Завдяки нашій непереможній українській армії армія лаптів тепер – посміховисько, а не друга армія світу. Завдяки нашим дипломатам росія тепер не загадкова країна водки і кавьяру, а некраїна трусливого лаврова і божевільного небензі. Завдяки нашим активістам запутінські актори ідуть нах*й, а не на сцени європейських театрів. Ми зробили все для того, щоби у цьому світі стало соромно називати росіянином

Або усе ж таки ні. Щоби стало соромно називатися росіянином, усе зробили вони самі…

✔ За нас таки впряглися Америка і Європа і грошима, і зброєю, і якимись санкціями, хоча я згодна з тим, що санкції могли бути жорсткішими і їх треба було ухвалювати у 2014 році. Але разом із тим – ми отримали дуже велику підтримку для нашої перемоги, і у цьому теж наша заслуга.

✔ УПЦ МП, що розрослася Україною як пліснява, нарешті іде нах*й з наших приходів, храмів і, можливо, навіть із Лаври. Когось із «какая разніца» таки заї*ало те, як вони поводяться, і виявилося, що разніца таки є. Ну краще зараз, ніж ніколи, правда ж?

✔ Ми дізналися, хто є хто у нашому житті. Дізналися, чи маємо справжніх друзів, коханих і родичів. Дізналися, на що здатні люди, яких ми цінували понад усе, і на що здатні ми самі. Це був рік, коли ми позбавилися усіх ілюзій і тепер знаємо ціну усьому. Рік, коли навчилися кохати, дружити, допомагати, захищати, працювати, підтримувати так, що здивували самих себе. А це значить, що подальше життя точно буде кращим і щасливішим. Бо тепер ми точно знаємо, чого від нього хочемо, і ми сильні настільки, що здатні на все.

✔ Русні точно 3,14зда.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

10 хороших новин 01.01.2023

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка, Площанка і Білогорівка на Луганщині та Соледар, Бахмутське, Бахмут, Озарянівка, Мар’їнка і Побєда на Донеччині. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 15 скупчень лаптів

✔ У Москві згорів триповерховий ресторан «Тарас Бульба», з кухні ледь встигли витягти вісім газових балонів, весь район перелякався до усрачки, сусідів навіть евакуйовували. Шо, лапті, досита нарадувалися нашим тривогам на новий рік? 😊

✔ А перед цим ще якійсь відчайдух намагався спалити ялинку на красній площі. Вже облив її бензином з каністри, але підпалити не встиг, мусора його, на жаль, затримали.

✔ Додому з полону повернулися ще 140 наших Героїв: оборонці Маріуполя, Зміїного, Бахмутського напрямку, ТрОвці зі Славутича і навіть пес із Азовсталі – американський пітбуль, про якого раніше писали, що його відвезли до Кадирова.

✔ Русняві тг-канали у новорічну ніч наперебій повідомляли про симпатичні бавовни у різних містах. В Омську вибух з пожежею у районі залізничного полотна. Перед цим повідомлялося, що лапті з аеродрому “Омськ-Північний” просили шпали, колоди і техніку, аби будувати укріплення. Пожежа на Ростовській атомній електростанції у блоці №3, поки один загиблий. Вже традиційна бавовна на Білгородщині.

✔ Тим часом бавовною у Волгоградській області виявилася російська ракета, яка не змогла покинути рідну землю. Побільше би таких новин. В ідеалі, щоби усі ракети, які вони випускають по нам, летіли у будинки їхніх родичів. А вдогонку їм – вже наші, по їхніх військових частинах.

✔ І якраз зараз під’їхали подробиці удару по Макіївці. Лапті там оселилися у ПТУ, кілька сотень, скоріш за все, чмобікі з Саратова. Причому ще й боєкомплект у будівлі тримали. Вони дуже сумували за домом, тому непереможна українська армія у новорічну ніч влаштувала їм святковий салют із Хаймарсів, і тепер у них все там дуже затишно і по-домашньому – руїни, кишки і гівно. Місцеві повідомляють, що двохсотих там близько шестисот. Лаптєблогери верещать, що селити так багато чмобіків в одному місці – це воєнний злочин 🥳.

✔ Наша постійна рубрика «гієна огнєнная» сьогодні присвячена святкуванню нового року у лаптів. Симоньян казала, що вони дуже чекали, що ми почнемо їх бомбіть. Але не всі дочекалися, тож і самі непогано справилися. Наприклад, у Новосибірську лапоть із лаптятами так вдало поставив коробку із салютами, що роз’ї*ав і спалив сусідам балкони на двох поверхах. В Анапі салют рикошетив у вуличний ліхтар і асфальт із таким звуком, що місцеві сприйняли його за обстріл. У Сочах просто спалили фейрерверками пальму.

✔ У Пермі кочегар від пересердя спалив ретропоїзд 44-го року, бо закинув туди надто багато вугілля🤦‍♀️. Що цікаво, ця старовинна херовіна у них ще працювала, бо кочегар готував поїзд до відправки.
Як це по російськи – їздити на вугіллі, срати на вулиці, не мати газу і опалення, але х*ярити по нам ракетами, аби у нас теж нічого не було. Тільки ніх*ра не вийде 😈.

✔ У вагнера вже такі втрати, що Пригожин на новий рік пішов у морг і спробував воскресити хоч кілька пакетів 😂. А загалом, це дуже символічно, що за спиною путіна під час новорічного звернення – військові з кислими ї*альниками і одна баба, що таскається за ним із заходу на захід, граючи різних фахівчинь і навіть не встигаючи вимити голову, на російському новорічному вогнику – сумне соловйобіще в оточенні орденоносців, теж із трагічними ї*альниками, а власник найбільшої російської ПВК іде записувати своє новорічне звернення до моргу. Це вам візуалізація майбутнього росії.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

10 хороших новин 02.01.2023

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Білогорівка, Соледар, Красна Гора, Бахмут, Кліщіївка, Озерянівка, Опитне і Красногорівка на Донеччині. Крилаті козаченьки набили 10 скупчень лаптів і 5 позицій ЗРК.

✔ Абізяни спішно готуються до боїв за Крим. Вірніше, вони готуються з’ї*ати з Криму до того, як ці бої почнуться. Михайло Розвожаєв, який думає, що він губернатор Севастополя, вже вивіз родину і все майно на Кіпр. Це він вже не перший такий, ФСБшники і військові генерали давно відправили своїх куди подалі. Вони тільки дурних лаптів запевняють, що росія у Криму назавжди, хоча ті теж не дуже вірять, судячи з того, скільки зараз на півострові виставлено на продаж нерухомості.
Зазначені тілорухи добре прискорюють бавовни, сьогодні гупало у Севастополі та Гвардійському.

✔ Російське місто-терпіла Білгород знову під обстрілами, побило автомобіль і два приватних будинки. У Воронежі бавовна у районі місцевого аеродрому, де стоїть кілька бомбардувальників. Також повідомляють про дискотеку зі світломузикою у Курську.

✔ У Сватовому непереможна українська армія розх*ярила склад боєкомплекту, який русня накопичувала два тижні. Наші, звісно, тролі, дочекалися, поки розвантажиться останній урал, і лапті, радісно хіхікая і попуківая, підуть звітувати, як усіх надурили, як тут как тут «добрий вечір, ми з України». Вогонь, крики, вибухи, метушня. Все як ми любимо 😈.

✔ США завтра виведуть на орбіту з мису Канаверал український наносупутник PolyITAN-HP-30, створений нашими вченими до 30-річчя Незалежності. Цілі у нього наукові – дослідження ефективності функціонування теплових труб різних конструкцій як основного елемента систем термостабілізації космічних апаратів (так, я теж ніх*я не зрозуміла, але погодьтеся, звучить переконливо).

✔ У Києві температурний рекорд, квітнуть магнолії. У Львові на Новий рік було +12°С. Синоптики обіцяють нам аномально теплий січень. У Європі також аномально тепла зима, і вони вже добряче зекономили на газі. Зате на рашку суне арктичний фронт до – 30°C, і це у Москві. На рашку, де купа газу, але не всі міста досі газифіковані, бо на газі хочеться заробляти, а ціна на газ, блть, падає і падає.
Пам’ятаєте ту «соціальну рекламу» виробництва RT, де європейська родина від голоду і холоду спочатку видобувала з хом’яка електрику, а потім зварила з нього суп? По ходу ці ї*анати знову самі собі накаркали 🥳. Хоча, звісно, Симоньян їсти хом’ячка не буде, бобер – тотемна тварина цієї дерев’яної женщіни.

✔ Непереможна українська армія звільнила Великий Потьомкінський острів на Херсонщині між лівим та правим берегом Дніпра. Сподіваюся, що він скоро буде не Потьомкінський.

✔ До речі, про дерусифікацію – у Києві продовжуються знущання з пам’ятника Пушкіну на проспекті Перемоги. Цього разу на голову кудрявому вдягнули пакет, а вже на нього прикріпили портрет Ткаченка Коцюбинського.

✔ Японія працює над створенням гіперзвукової ракети дальністю до 3 тис. км, а витрати на оборону у цьому році зростуть на 20%. Зібралися купувати у Штатах Томагавки. Це найбільший план нарощування військової сили Японії з часів Другої світової. Оборонятися збираються типу від Китаю та КНДР, але чомусь вже зараз бомбить росію😂. лапті через це не почуваються у безпеці, їм не подобається мілітаризація ще однієї сусідньої країни. Погрожують вжити адекватних заходів і розбомбити Курили самостійно.

✔ Ви вже знаєте, що насправді новина про портрет Бандери, викладений трупами лаптів, – жарт, і на kp.ru такої не виходило. Але і хороша новина полягає у тому, що у нас з’явився новий мем.
І так, русня настільки кінчена, що в існування такої публікації на сайті легко повірила. Хоча це вже не новина 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

10 хороших новин 03.01.2023

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка, Макіївка, Площанка, Білогорівка Луганської області і Роздолівка, Соледар, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Авдіївка, Мар’їнка Донецької області. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили вісім скупчень лаптів, два пункти управління, збили три орлана і одного алігатора.

✔ Бавовна сьогодні у Курську у районі залізничного вокзалу, а також у Ростові-на-Дону. Ще пишуть, що знову гупає у Сімферополі, але мої джерела поки не підтвердили. Криму і так не скучно, риють лінії оборони як навіжені, думають, що їхні халтурні канави якось вбережуть їх від лютої загибелі. Пакетами би краще запасалися.

✔ Русня, судячи з різних даних, поки що обісралась під Бахмутом. Наступний президент того, що залишиться від росії, Пригожин каже – це тому, що непереможна українська армія організувала щонайменше «п’ятсот рубежів оборони», і х*й через них проб’єшся. Тактика запускати вперед зекозомбі, щоби розкривати наші вогневі позиції, більше не спрацьовує, бо зомбі стали закінчуватися. ISW констатують зменшення інтенсивності атак. Є відео, як Пригожин поїхав по госпіталях вмовляти своїх трьохсотих повертатися на фронт без очей, із металевими руками і ногами. Здається, скоро у волонтерському бусику на Бахмут помчить величезний магніт 😂.

✔ Кабмін спростив ввезення дронів цивільного та подвійного призначення на час воєнного стану, тепер їх можна буде ввозити після подання декларації, без гарантійних листів і нетарифного регулювання.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». Сьогодні місто Новий Оскол на Білгородщині милується пожежею у «тимчасовій і незначній споруді», яку чомусь заблюрили на всіх відео. Горить, судячи з диму, добряче, місцева влада винуватить у всьому необережне поводження з вогнем.
Необережним поводженням з вогнем можна назвати і напад на Україну, так шо технічно все правильно (вибачте за цей триповерховий пафос, самій соромно ☺️).

✔ Мінцифри, спільно з канадською технологічною організацією eQualitie, передало провайдерам у регіони 172 батареї SBL і запевняє, що завдяки цьому тисячі українців матимуть інтернет протягом 10-12 годин після відключень світла.

✔ До АРМА передали майже ₴800 мільйонів заарештованих активів російського олігарха. Скоріш за все йдеться про Алішера Усманова, бо передали залізну руду, яка ледь не упливла ракетобудівним підприємствам впк рф. Отримані кошти, обіцяють в АРМА, підуть на потреби непереможної української армії.

✔ Виявляється, ми вже розбомбили Якутськ. Інакше нічим не поясниш, що у місті, де зараз морози до –49, четвертий день після аварії на електропідстанції не перезапускають опалення. Квартири більш ніж тисячі лаптів зараз перетворюються на морозильні камери.

✔ Бойові українські айтішники за кілька місяців і недорого створили версію віртуальної системи управління у бою MacGyver. WSJ пише, що на створення чогось подібного у Пентагона пішли десятиліття і мільярди доларів. MacGyver – це коли розвіддані та зброя поєднані у цифровій мережі, що дозволяє воювати значно розумніше за лаптів. Що ми, власне, і бачимо.

✔ Хоча давайте чесно, лапті такому і не будуть вчитися. Лапті хочуть помирати. Самки лаптів хочуть, щоби вони помирали. Он, вийшли на мітинги після нашого салюта у Макіїївці, обурюються, що чиїсь чоловіки досі живі, вимагають повної мобілізації і закрити кордони. У Самарі генеральша у, мабуть, краденій в Україні шубі, з відвислою від задубілого на морозі силікону губою закликає до помсти. Я вже починаю підозрювати, що вони спеціально нам запхали тих чмобіків у ПТУ, аби наші їх ух*ярили, і можна було всцикатися від священного гніву аж до Водохрещі.
По всій ерефії шушеру позганяли з флагами, стоять, шелестять: не забудєм, не простім, можим павтаріть… Правда, вже якось невпевнено😈. Можиті, канєшно, можиті. У нас ще так багато закинутих ПТУ на тимчасово окупованій території 🔥.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор