10 хороших новин 16.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Новоселівське, Стельмахівка, Площанка, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Григорівка, Виїмка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Кліщіївка, Андріївка, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба, Олександропіль, Новобахмутівка, Невельське, Мар’їнка, Побєда і Новомихайлівка на Донеччині.
Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям 26 скупчень, 5 пунктів управління, 9 артилерійських позицій, 2 склади боєприпасів, склад ПММ і уронілі орлана.

✔ У Білгороді, але що цікавіше – у Криму, зараз бавовна. По Криму йдеться, за різними джерелами, про Сімферополь ( можливо, Гвардійське) і Бахчисарай. Нех*й було так радіти ранковим обстрілам України, щурики. Ми-то залишаємося на якійсь час без електрики. А ви назавжди – без світла.

✔ Зеленському доведеться розглянути петицію проти драконівського законопроєкту, який суттєво обмежує право наших військових на судовий захист. Проєкт сподобався військовому командуванню, але правникам дуже не зайшов, бо з його прийняттям і аватара-дезертира, і солдата, який самостійно виходив з оточення, можуть покарати однаково.

✔ ЄС погодив дев’ятий пакет антиросійських санкцій, зосереджений на техніці, фінансах і ЗМІ. У список потрапили 168 лаптєкомпаній, пов’язаних із ВПК. Розширено інвестиційні заборони проти енергетичного та видобувного секторів лаптів, а також реклами, маркетингових досліджень, проведення опитувань. Експорт технологій подвійного призначення: хімічні речовини; IT-обладнання; дрони/двигуни дронів; електроніка.

✔ Лукашенко обідився на закиди про те, що путін керує Білоруссю. Сказав, що він сам керує, у нього навіть є своя конституція. Він, виявляється, не через гроші на кулак путіна усівся, шлюшка усатая, він по любві.
Ну окей, тоді і брати участь у війні проти України – твоє особисте рішення 😈.

✔ У Бурятії на аеродромі розбився вертоліт. Я думаю, що вони просто вирішили, що це танк. Ну а шо: теж на три особи, горить так же яскраво, просто якась х*йня зверху крутиться, то, мабуть, для стіралки. А воно взяло і злетіло, шайтан-арба 😂.

✔ Міжнародний скандал 🔥. Заступник голови Верховного суду Норвегії Єнс Едвін Скогхой заявив, приготуйтеся, що його намагалася отруїти його дружина, українка Наталя, якій він писав смски на підтримку Росії, «коли був не при тямі». Отакі: «Думаю, що Путін на шляху до мети. Раніше він хотів денацифікувати Україну. Тепер він каже, що мета – десатанізувати Україну. У цьому він має рацію, люди з України – з пекла».
Ну тобто взагалі людина зробила сюрстрьомінг зі свого відчуття самозбереження. Восени він розповів місцевим ЗМІ, що потрапив у лікарню з отруєнням, а дружина після цього втекла. Дружина розповіла ЗМІ, що труїти його не збиралася, і він просто ї*анат, який хотів її позлити.
І, до речі, я їй вірю. Якби українка справді захотіла би його отруїти, він би вже був холодний, у нарядному костюмі і не вийо*увався.

✔ Байден закликав нас чекати на хороші новини про Patriot. Politico пише, що США нададуть системи Patriot і ще кілька сюрпризів для росії та України (але є нюанс). Зокрема засоби для перетворення некерованих авіаційних боєприпасів на «розумні» бомби і наземні бомби малого діаметру, це збільшить дальність ударів. The Guardian також пише, що Білий дім пообіцяв Києву додаткові системи ППО.

✔ Євросоюз дозволив націоналізацію двох компаній, причетних до російського газового монополіста, – ексдочки «Газпрому» SEFE і найбільшого імпортера газу у Німеччині Uniper. Uniper був найбільшим імпортером російського газу в Німеччині. Він і дотепер постачає газ понад 100 німецьким муніципалітетам.

✔ Держдеп порадував нас подробицями, які санкції найбільше вдарили по лаптям. Із $ 630 млрд російських грошей на західних банківських рахунках повністю заморожені близько 300 млрд, при цьому русня активно витрачає залишок.
У Вашингтоні вважають, що вже у найближчі роки економіка балалайні скоротиться мінімум на 16%.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор