10 хороших новин 12.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районі Стельмахівки, Макіївки і Серебрянського лісництва Луганської області та Верхньокам’янського, Білогорівки, Соледара, Юр’ївки, Красногорівки, Мар’їнки, Новомихайлівки та Времівки Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери набили лаптям два пункти управління і вісім скупчень.

✔ Тим часом лапті оголосили у себе в лаптєландії збір балалайок, гармошок та інших музикальних інструментів, щоб їхній армії було чим опалювати намети та веселіше помирати.

✔ В окупованому Скадовську бомбануло закрутки в автомобілі «заступника голови адміністрації» Херсонської області Віталія Булюка. Трьохсотого абізяна увезли добивати у Крим, водій загинув на місці.

✔ У Мелітополі тим часом прилетіло у мост над річкою Молочною, що з’єднував його і Костянтинівку. Для лаптів це один із стратегічно важливих мостів після того, як кримський мост зазнав атаки бойовими гусями, лапті через нього возили свою техніку.
Загалом у Мелітополі ці дні врожайні, то прилетіло по кафе, де організовано тусили лапті, то по блокпосту на логістичному вузлі, то по їхній ерелесці.

✔ Анатолій Штірліц пише, під час вибухів на аеродромі у Рязані задвохсотилася гнида, яка обстрілювала наші будинки. Пілот дальнього стратегічного бомбардувальника-ракетоносця Євген Навлютов думав, що він великий ас і ї*учий дементор, а загинув під час прильоту карми у глибокому тилу. І з ним ще один майор і один сержант авіації.

✔ Наша постійна рубрика «горящая росія». У лаптів знову горить торгівельний центр, цього разу під Москвою у Балашиці загорівся ТЦ «Стройпарк». Щось якось дивно стали горіти саме будівельні.

✔ Непереможна українська армія влаштувала лаптям фейерверк у Сватовому. Вдалося порадувати цілий гурток самогубців у вигляді представників пвк вагнер. Частині так пондравилося, що залізли під розвалини своєї розбомбленої общаги і відмовляються вилазити. Вирішили там і помирати від захвату.

✔ У русні, виявляється, вже офіційно погано з демографією. У росстаті повідомили, що на тлі пецопірації рівень народжуваності наближається до історичного мінімуму. Якщо порівняти із 2020 роком, то самки лаптів дали ще на 10% менше приплоду. І знову ж таки, за прогнозами руснявих демографів, наступного року народжуваність сягне історичного мінімуму після пострадянської економічної катастрофи.

✔ Мілош Земан, себто президент Чехії, який роками топив за путіна, нарешті офіційно визнав, що він був неправий. Ще й підтримав рішення надавати військову допомогу країнами Європи Україні. Так, я розумію, шо то під політичним тиском, але яка різниця, головне, щоби ніхто не виступав зі своїми оцими «не все так однозначно».

✔ Путін вперше за десять років скасував свою щорічну пресконференцію. А оце вже дуже серйозний показник саме його морально-психологічного стану, бо діду, по-перше, дуже страшно бути на людях, а по-друге, він вже не може настільки переконливо брехати як раніше, бо сам перестає собі вірити. Ну і по-третє, це значить, що путінг не вірить, що до нового року в його дерев’яних солдат будуть якісь перемоги.
Уявляєте, путін вже сам не вірить у свою армію 🔥.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор