10 хороших новин 06.12.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Верхньокам’янське, Бахмут, Андріївка, Яковлівка, Соледар, Курдюмівка, Красногорівка Донецької області. Крилаті козаченьки і ландшафтні дизайнери своєю чергою очистили землю від 16 скупчень лаптів, двох позицій зеніток, пункту управління і складу боєприпасів.

✔ Додому повернулися ще 60 українських героїв: ЗСУ, Нацгвардія і прикордонники.

✔ Ви не повірите, але легендарні українські безпілотники-курці, які вже встигли відмітитися на аеродромах у Ростовщині та Енгельсі тепер зачекінилися на Курщині. І знову на аеродромі, де загорівся нафтонакопичувач.

✔ А вирішивши, що на Курщині вже нема чого ловіть, безпілотники завітали і на Брянщину, на огоньок. Ну а оскільки Брянщина зараз якась така особливо без огонька, то запалили його самі на комбінаті «Слава», вибухнувши за три метри від резервуарів з дизельним паливом. Так шо комбінат тепер може сміливо називатися «Слава Україні». А після якого-небудь наступного візиту – і «Смерть ворогам».
Ходіть і озирайтеся, уйо*ки. По всій своїй країні-200 до кінця свого жалюгідного життя тепер ходіть, озирайтеся і бійтеся.

✔ Депушкінізація у Дніпрі. З міста приберуть пам’ятники Пушкіну, Горькому і Ломоносову, але що особливо ржачно – їх перенесуть на територію комунального підприємства «Зооконтроль». І там, у якомусь глухому закутку, обісцяні собаками вимушених переселенців, вони припадатимуть пилом принаймні до кінця війни.

✔ Під час обстрілу донецької абізянської республіки задвохсотилася відома абізяна – організаторка антиукраїнських мітингів, «депутатка парламенту ДНР» Марія Пирогова. Хрусткого тобі пакета, паскудо.

✔ У Новошахтинську Ростовської області – своя атмосфера, там закамуфльований дезертир з кулеметом розстріляв мусора, коли той зі своїм стадом прочісував лісосмугу, і вшився.
Янукович, кивни, якщо це ти. Здавайся. У тебе буде хороша камера з відром під кришкою, макарони і апельсінка на новий рік, але це не точно 😂.

✔ Кіберфахівці ЗСУ вирішили, що розсилати листівки – це вже застаріло, тому розмістили привітання зі святом від Залужного та Зеленського – шо, бл*ть, не те «Зе», на яке ви очікували? – з Днем ЗСУ на сайтах «Росводоканал. Краснодар» і абізянської «Донецької залізниці». Подейкують, насраної цегли вистачить, щоби скласти цілого свинарника.

✔ Виявляється, створюючи Олега Царьова, природа вирішила зробити ще і демоверсію. Ця демоверсія на ім’я Міша намагалася, поки Олежика додушує у Криму зелений змій, організувати вибухи на Дніпропетровщині. Але у травні попався і тепер сяде на 5 років. Сильно проситься на обмін. Бідний Медведчук, йому скоро нема чого їсти буде у Ялті 😂.

✔ Говард Баффет, старшенький Воррена Баффета, купує для нас генераторів великої потужності на $30 млн. Перша партія прибуде до України вже наступного тижня. А ще Нідерланди виділили 26 надпотужних трансформаторів, запчастини та обладнання, а польське Міндовкілля – 42 км кабелю, 259 трансформаторів, обмежувачі потоку, роз’єднувачі.

І знаєте, дуже приємно це писати зараз, під час повітряної тривоги. Ми, правда, країна генераторів проти країни дегенератів, це дуже влучний жарт. Ми приготуємо святковий стіл, нехай і з легким ароматом гасу. А вони вже у пітьмі, і це навічно 😈.
З Днем ЗСУ, друзі. Воїни, якщо ви це зараз читаєте, – дякую за життя.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉