10 хороших новин 13.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Стельмахівка і Новоселівське Луганської області та Торське, Бахмут, Білогорівка, Спірне, Торецьк, Красногорівка, Первомайське, Мар’їнка, Новомихайлівка і Павлівка на Донеччині. Авіація, артилерія і ракетники сьогодні 🔥 і набили лаптям 26 скупчень і 6 позицій ЗРК
У російської пакетної армії сьогодні 650 новобранців.

✔ Непереможна українська армія, схоже, вичавила лаптів із Чаплинки. Когось із них розчавило, а когось просмажило прямо у процесі. Раніше ці лапті стояли у Чорнобаївці 😂, думали, що прокляття їх вже не торкнеться😈. Салют був години на три.
Також делаптифіковано селище Львове на Херсонщині.

✔ На руснявих попів у Києво-Печерській лаврі, здається, чекають нові неприємності. Розвідка ПЦУ відзняла відео, як в одному з тамтешніх храмів співають гімна про пробудження матушки росії. На виття цих йо*аних некромантів подивилися в СБУ і тепер уточнюватимуть деталі.
Так, я знаю, нех*й там уточнювати, зараз ідеальний момент визнати цю РПЦвУ, яку називають УПЦ МП, терористичною організацією, заборонити і вигнати з наших храмів. Я не знаю, з яких міркувань цього не робиться.

✔ У Криму партизани з руху Атеш (це ті ж, які взяли на себе відповідальність за ліквідацію Стремоусова) тероризують військові госпіталі лаптів. Заявили, що відправили вже 30 їхніх пацієнтів у пакети, виклали списки з прізвищами. Так шо у каральної руснявої медицини з’явився серйозний конкурент.

✔ Україна і США побудують малий модульний реактор (це як маленька АЕС), який можна буде поставити у важкодоступному для русні місці.

✔ Хороший знак у Мелітополі – російська ганчірка з головної площі міста зникла. Лапті сидять нашорошені, все поперегороджували, сруть цеглою від кожного гучного звука. Таке враження, що російські війська скоро знову героїчно тікатимуть, а українські з позором гнатимуться за ними.
До речі, зникла ганчірка і в Маріуполі, партизани з групи «Ї» знову навели шороху на майдані Свободи.

✔ Український снайпер впритул наблизився до світового рекорду за найдальшим бойовим снайперським пострілом. Він зняв лаптя, що тирлувався на 2710 метрів від нього, і тепер посідає друге місце у світовому рейтингу.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу на Луганщині». Непереможна українська армія звільнила від лаптів село Макіївка.

✔ Скабєєва визнала, що крадіжки єнота з Херсонського зоопарку для перемоги у війні недостатньо. Російська армія тепер, виявляється, «невелика і не розрахована на такі грандіозні війни». Вони досі вважають, що воюють з НАТО. Ліквідовано більше 80 тис. лаптів, майже три тисячі танків, більше 500 літаків і гелікоптерів, і це при тому, що НАТО ще навіть не приїхали 😂.

✔ США повідомили, чи продовжать санкції проти русні і після війни. Міністр фінансів США Джанет Єллен зазначила, що будь-яка можлива мирна угода передбачатиме перегляд обмежень, але не зняття усіх санкцій.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉