10 хороших новин 05.11.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Білогорівка на Луганщині та Спірне, Бахмутське, Бахмут, Іванград, Кліщіївка, Озарянівка, Майорськ, Кам’янка, Первомайське, Невельське, Мар’їнка, Новомихайлівка і Павлівка Донецької області. ППОшники уронілі дрона і два алігатори, а ракетники набили лаптям 9 скупчень. До хороших руських доєдналися ще 600 пакетів.

✔ Повернулися з полону ще 19 наших героїв, цього разу прикордонники.

✔ Труханова перепаяло. Тепер він вже за знос пам’ятника Катерині №2. Після того, як більшість містян підтримали демонтаж, він заявив, що проголосує на сесії міськради також за.

✔ У Вуглегірську підстрелили жирну дічь в особі зрадника присяги, судді Олександра Нікуліна, який виносив вироки на страту полоненим іноземцям. Дірок у ньому тепер що у прокомпостованому квитку.

✔ Литовські прикордонники не пропустили вагони з російською військовою символікою, які прямували з Калінінградської області до Білорусі.

Латвійська фабрика почала шити зимову форму для ЗСУ. Відправку планують найближчим часом гуманітарним конвоєм.

✔ У Середземне море увійшла найбільша у світі атомна субмарина, американська Rhode Island, яка може нести 24 міжконтинентальні ракети Trident II, здатні вражати цілі на відстані до 18 тис. км із максимальною швидкістю понад 23 тис. км/год. Подивимося, як тепер силіконове бункерне ділдо погрожуватиме всьому світу своїми іржавими бздюльками.

✔ Салліван заявив, що США допоможуть Україні відвоювати Херсон:
«Сьогодні ми обговорювали якраз, що саме буде необхідно Україні для завершення цієї операції. Ми обговорювали всі аспекти, як ми можемо допомогти із підтримкою… І ми будемо робити все можливе для того, щоб допомогти».

✔ Українські хакери зламали телебачення на абізянських територіях і виклали звернення Зеленського. Подейкують, що Херсон так надихнувся, що завтра будуть хороші новини. Але є нюанс 😊.

✔ На росії сталася трагедія у диско-клубі «Полігон». Загалом, сама назва передрікала якусь хуйню, але разом із тим. Дехто Станіслав Іонкін, який воював в Україні, у Костромі зализував рани після поранення. І вирішив наостанок тусануть.
Погуляв дуже вдало, місцеві повідомляють, що хромоножка з кимось побилася і вирішила у якості останнього аргументу запустити салют. Як результат – більше 15 загиблих, купа поранених, нічний клуб вигорів ущент.
А це тільки початок, русняві амеби, до вас тільки почали повертатися «герої» вашого «есвео». Зараз вони підриватимуть гранати, різатимуть перехожих, ґвалтуватимуть ваших некрасивих ведмежоподібних баб. Це тільки початок. Війна йде до вас. У ваші, здавалося б, мирні міста. І ви можете недоїсти вашу піцу, бо щелепу буде відстрілено від голови.
Але це буде тільки початок. Бо не треба було зачіпати нашого вулика 😈.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор