Проблема Притули

2105-0001

Я так розумію, власниця “Української правди” хоче повідомити, що це влада примушувала Притулу і її колег по цеху знищувати українську журналістику, багаторазово публікуючи на сторінках, у тому числі УП, примітивні маніпулятивні матеріали, перепощувати пропаганду з кремлівських видань, не перевіряти достовірність інформації, займатись лобіюванням приватних інтересів, видаючи це за журналістські розслідування?

Ось трішки погуглив:

Проституція – це залучення до безладних статевих відносин інших осіб, крім подружжя, в обмін на негайну оплату грошима чи іншими цінними речами. Термін «проституція» походить від латинського слова «виставляти привселюдно». Отже, під проституцією розуміють позашлюбні статеві відносини за плату, що не мають у своїй основі почуттєвого потягу.

Журналі́стика – це соціальний інститут, створений з метою забезпечення всебічного й об’єктивного інформування всіх суб’єктів суспільного життя про соціальну дійсність, що необхідне для оптимального функціонування всіх інших соціальних інститутів і суспільства в цілому як саморегульованої системи.

Можливо, проблема у тому, що пані Притула не зовсім розуміє, чим насправді займається її видання у тому числі?

Автор