10 хороших новин 31.10.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Зелене Харківської області; Білогорівка, Миколаївка і Новоселівське на Луганщині; Авдіївка, Бахмутське, Веселе, Водяне, Майорськ, Мар’їнка і Новобахмутівка Донецької області.
Авіація, артилерія та ракетники набили за добу 14 скупчень, опорник, позицію ППО, пункт управління і два безпілотника.

✔ Наші козаченьки на півдні сьогодні добавили собі у каву на ложечку більше згуща і збили дві вертушки за три хвилини. Ударники Ка-52 у небі над Херсонщиною. Ще одну вертушку Мі-8 уронілі раніше на Донбасі.
А, і ще сушку збили на півдні зенітники. Норм такий день.

✔ Але нашим козаченькам здалося, що малувато і ще не ефектно, тому на аеродромі у Псковській області загадково роз’ї*алися ще два Ка-52, а два суттєво пошкоджені і тепер не можуть літати. Пілоти, кажуть, плакали і на радостях хрестилися, бо цей незахищений ні бронею, ні супроводом літаків вертоліт наші козаченьки вже збивають тупо з автоматів. Його скоро не алігатором, а летючим гробом називатимуть.

✔ Бути росією – це коли з тобою гидують навіть вийти на одне поле. Єдина футбольна збірна, яка погодилася зіграти з російською, – Боснії і Герцеговини – скасувала матч.

✔ Зерновий коридор сьогодні 🥳. Як ви вже знаєте, після атаки дронів на ЧФ РФ русня заверещала, що це порушення, тож вони призупиняють участь в угоді. На що ООН і Туреччина (нагадаю, що Комісію по угоді складають Україна, Туреччина, ООН і росія) сказали – ну і пішла в сраку, і самі, отримавши нашу згоду, дали добро на прохід 12 кораблів із зерном. Росія (уявіть масштаб шпигунської гри) зробила собі імейл, копіюючи назву Комісії і кинулася погрожувати командирам суден. Справжня Комісія прийшла у той же чат і ще раз послала росію нахер. Кораблі пішли, злобній ботоксній миші залишилося тільки дутися на крупу.
І далі ситуація якби патова. Промовчати – будуть як обісцяні. Відкрити вогонь по кораблях, чию недоторканість гарантує ООН і, що важливіше, Туреччина – то ще і обісрані. Треба ж, значить, якось повертатися, щоби не втратити обличчя.
Небензя (це той що погонщик бойових комарів) заявив, що вони тепер теж інспектуватимуть усі кораблі. «Дряблий х*й свій інспектуватимеш», вже готувалися відповісти наші, адже в угоді такого не було, аж раптом Лавров миролюбно і примирливо заявив, що їм просто потрібні гарантії.
Тільки 3,14зди отримають, як одразу крок доброї волі. Гопники до мозку кісток.

✔ Непереможна українська армія терпляче вичекала, поки лапті побудують собі ще дві баржі біля Антонівського мосту, після чого спустила на них благодатний вогонь.

✔ Huawei повністю припинила постачати на росію смартфони, ноутбуки та іншу техніку. Московський офіс повісили в оголошення на оренду.

✔ В РПЦ сьогодні як для нечисті навдивовижу невдалий день. На Київщині все село Віта-Поштова перейшло від Московського патріархату до ПЦУ. На Хмельниччині депутати забрали у двох релігійних громад УПЦ МП землю. У Кіровоградській області СБУ провела обшуки у керівництва єпархій і виявила антиукраїнські матеріали.

✔ На Росії знову по3,14здилися контрачі і чмобікі. Цього разу, на відміну від попереднього, перемога була за контрачами, і вони імітували наслідки артилерійського обстрілу для всієї роти 74-ї ОМБр.
Як там Кутузов казав: тяжело в учении, бл*ть, где мой глаз?

✔ І ще трошки лаптєциду. У районі Майроська кілька сотень лаптів готувалися атакувати наших непереможних козаченьків. Але, відать, од збудження надто гучно хрюкали, бо не встигли вийти, як у них на позиціях утворився салют. Від захвату одразу розірвало 300 лаптів, і ще близько 60 в них легкопоранені.
300 спартанців, бл*ть. А в них же ще і загін «Троя» у 2015 був. Охороняли Кобзона. Вгадайте, де тепер вони усі.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉