10 хороших новин 15.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила лаптів у районах населених пунктів Весела Долина, Майорськ та Зайцеве. З неба по ним прилітало більше двадцяти разів – і від літунів, і від артилерії. Набили цій плісняві зенітних батарей, опорників, ППОшек, два склади і кілька скупчень вже неживої сили.
Одесити-ракетники також уронілі з небес прямо у пекло три бомбардувальники.

✔ Наша постійна рубрика «контрнаступ на Херсонщині». Тут сьогодні відносно спокійно, але не для русні, бо наші козаченьки винесли у повітря чергову їхню базу у Новій Каховці.

✔ Верховний суд вже назавжди заборонив ОПЗЖ. Має бути закон, за яким ставати депутатами буде заборонено усім членам ОПЗЖ та інших заборонених партій. Має бути люстрація, інакше на наступних виборах знову буде триумф совкодрочерів.
Може десь є відповідна петиція хоч, а?

✔ США наклали на Кадирова та його дружин і дочок ще одну порцію санкцій. Першу порцію виписали ще 5 років тому проти одного дондона, заборонивши йому в’їзд у США, а у 2020-му заборонили це ще й його дружинам і донькам. Тоді Рамзанахматича бомбило кілька днів в телеграмі, інстаграмі і на телебаченні.
Тепер же у всієї родини арештували активи, а це може бути дуже багато бабла, враховуючи, що його дондоньки вели королівський спосіб життя. Санкції наклали і на компанію Айшат Кадирової Firdaws – чеченський лакшері-бренд одягу.
Сама жертва політичних репресій цього разу чогось мовчить. Аж обідно.

✔ Непереможна українська армія влаштувала на Донбасі лаптєцид 137-го парашутно-десантного полку 106-ї парашутно-десантної дивізії. Тим, що від них залишилося, воювати вони вже не зможуть, спішно виведені в абізянію і будуть розформовані.
Так же безславно закінчилася історія 202-го та 204-го стрілецьких полків 2 армійського корпусу на Слобожанському напрямку. Рештки потім, якщо колись доберуться додому, розказуватимуть, який 3,14здорєз їм влаштувала в Україні армія, котру вони зібралися задушити за чотири дні.
ЗСУ вас навчить, сука, на генетичному рівні боятися всього українського 😆 .

✔ З України по зерновому коридору стартанув рекордний караван з 11 кораблів, тобто за день буде вивезено чверть мільйона тонн агропродукції. Дев’ять вже вийшли, два балкери чекають на погоду. А всього вже 145 суден із зерном за час угоди з наших портів вийшло.

✔ Наша постійна рубрика «шо там у Бєлгороді». На Бєлгородщині полихає митниця. Здається фсбшники ще не знайшли візитку Яроша в трусіках розіп’ятого мальчика.

✔ Європарламент схвалив виділення €5 млрд для України

✔ Литва відправить нам дві додаткові партії бронетранспортерів для ЗСУ. Невідомо правда поки, яких саме. Раніше відправляли американські М113.

✔ Росія більше не визнає паспорти, видані нею ж абізянам з ордло 😂. Наша розвідка повідомляє, що на кордоні ордла з росією всіх цих проксі-росіян завертають назад 😂.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

 

Карикатура: Alesha Stupin

Автор