10 хороших новин 06.09.2022

Валентина Емінова

✔ Непереможна українська армія відбила наступи лаптів у районах населених пунктів Долина, Соледар, Новобахмутівка, Кодема, Зайцеве, Авдіївка, Мар’їнка та Любомирівка. На багатьох напрямках лапті зараз роблять швидкі кроки доброї волі, тобто отримали 3,14зди і зйо*уються зализувати рани.
Крилаті козаченьки нанесли близько 10 ударів, поламали бойову техніку, ПВО, покрошили абізян і уронілі чергову вертушку-алігатора. Шота погода для них останнім часом стала взагалі не льотная. Боги війни у свою чергу раз3,14здошили лаптям шість пунктів управління, переправи і ще купу техніки.
Гайдай каже, що просунулися та закріпилися на Луганщині.

✔ Наша постійна рубрика «новини контрнаступу». Чорнобаївка 100500:0. Плюс прилетіло по позиціях у Голій Пристані, Новій Каховці і Томиній Балці. Непереможна українська армія на півдні звільнила кілька населених пунктів, але яких поки не кажуть, щоби зменшити ризики.

✔ Контрнаступ поширюється на Харківщину. Зеленський так і не назвав, які саме звільнено населені пункти, але є припущення, що це Балаклія і Вербівка. Там сьогодні наші козаченьки навалюють так, що лапті виють і прощаються з родичами. У руснявих пабліках пишуть, що у Балаклії пекло, Самарський Собр потрапив в оточення, «вже по прощався» і Собр Башкірії.

✔ Єврокомісія зупинила угоду про спрощений візовий режим для русні. Вже з понеділка лапті платитимуть за візи не 35, а 80 євро, їм не світять довгострокові візи, а звичайні вони будуть отримувати по пів року. Країни ЄС переглядатимуть вже ухвалені рішення по шенгенам, консульства перевірятимуть, чи не становить кожен лапоть якоїсь загрози для їхньої країни.

✔ «Комендант» Бердянська Артем Бардін сьогодні раптово вибухнув у своєму автомобілі (знову бомбанули консерви з гуманітарки?). Лапті спочатку підтвердили його реінкарнацію у Ладу-200, але потім дали задню і заявили, що йому тільки відірвало ноги. Ми згодні, що команданте зміг би управляти Бердянськом і без голови, ніхто би навіть і не помітив.

✔ БЕБ заарештувало активи колишнього депутата держдуми балалайні, власника Київського картонно-паперового комбінату Володимира Крупчака на на понад 1 млрд грн.

✔ Наша постійна і вже підзабута рубрика «сім кар є*ічєскіх». На Примор’я обрушився тайфун «Змилонах*й» «Хіннамнор». Змило пішохідний міст, розмило дороги, потопило машини, залило пологовий. Місцеві коментують журналістам, що вони вже до такого звикли не дай бог влада вирішить, що ми чимось незадоволені.

✔ Партія Шарія остаточно заборонена судом. Да і х*й з ними. Це як Горбачов, ЗМІ дали новину, що він помер, а ми всі такі – а він що, досі був живий?

✔ Глава Єврокомісії анонсувала ще 5 млрд євро допомоги Україні незабаром.

✔ Непереможна українська армія за пів року виї*ала і висушила 50 тисяч лаптів. Пакетів вже не вистачає для цих мамкіних брателів Києва за чотири дні. Армія – ви супергерої. Великі Воїни з легенд. З вас тепер ох*їває весь світ.
І русня теж ох*їває, самі непонятливі – до сінєви і трупного окочєнєнія.

Пам’ятайте, брак русофобії шкодить майбутньому. 😉

Автор