Чергова спроба дискредитувати проєвропейську партію і зруйнувати внутрішню єдність

Так зване «сенсаційне розслідування» про «мільйонну ботоферму» «Європейської Солідарності», яке з’явилося на ресурсі, що належить колишньому чиновнику з уряду Януковича та відомій київській забудовниці, – це чергова спроба дискредитувати найбільшу проєвропейську опозиційну партію та розхитати внутрішню єдність.

Примітно, що «новину» відразу підхопила «Комсомольская правда в Украине» – видання, пов’язане із державою-агресором.

«Джерелом» у так званому «розслідуванні» чомусь виступає персонаж із закритим обличчям та зміненим голосом – «експерт з інформаційних питань», що безумовно має викликати «неймовірну довіру» до його слів. І на думку псевдожурналістки є переконливим доказом на користь абсурдного звинувачення щодо «мільйонної ботоферми».

За нашою інформацією, цю «сенсаційну новину» розсилали у редакції багатьох ЗМІ, пропонуючи опублікувати її за гроші. До честі інформаційних ресурсів, які дбають про свою репутацію, вони не стали публікувати цю маячню.

Це – продовження атаки на «Європейську Солідарність» з абсолютно дикими обвинуваченнями щодо розпалювання внутрішньої ворожнечі.

Ми не виключаємо, що організація «ботоферми», через яку вкидались провокаційні коментарі, спрямовані на руйнування внутрішньої єдності, є спецоперацією, організованою за російськими лекалами і за російської участі.

На жаль, Служба безпеки України, попри численні публічні заклики депутатів з «Європейської Солідарності» показати «зв’язок» партії із «ботофермою», не надала жодного доказу щодо «мільйона акаунтів».

Прикметно, що після «інформації про виявлення мільйонної ботоферми» кількість підписників на сторінках депутатів «Європейської Солідарності» та партійних сторінках не зменшилась, а зросла.

«Європейська Солідарність» наголошує: ми виступали і виступаємо за внутрішню єдність, яка є єдино можливою політикою в умовах війни. Наші реальні прихильники та активісти – у лавах Збройних Сил та у волонтерських осередках, вони роблять все можливе й неможливе для наближення нашої спільної перемоги над ворогом.

Джерело

Автор