Глухий кут

Джон Сміт

Декілька останніх місяців російські пропагандисти (і їхні посіпаки на Заході) поширюють смішний міф про “нєумолімоє рускоє наступлєніє”: – Да, мєдлєнноє, да с потєрямі, но наступлєніє і нєумолімоє. А значіт всє целі будут достігнути. Сопротівлєніє бєсполєзно, надо договаріватса.

Ця дитяча побрехенька добре діє на слабких мозком, але з неї сміються всі, хто хоч раз чув про товариша Пірра.

Путін наче старий імпотент робить вигляд, що зараз, от-от і у нього все вийде. На початку вторгнення перед московськими дівками вальяжно гнув пальці: “в пєрвий дєнь унічтожилі ім всю воєную інфраструктуру. ПВО. ВВС. Срєдства управлєнія”. Потім виявилось, що нічого не знищив і просто гнав фуфел, але давайте тільки не згадувати минуле. Хто староє помянєт, тому глаз вон. І от після поразки в битві за Київ від давно і тричі знищеної Української Армії, після поразки в битві за Зміїний і спробу встановити морську блокаду старі імпотенти гордо оголосили менш амбітну, але “велику битву за Донбас”. 3 місяці тикались-микались, тут Україна оголосила “наступ на Півдні”, і всі ці борзі пердуни в Москві заметалися. Почали знімати нєумолімиє війська з нєосвобождьонного Донбасу і перекидати на Південь.

Тобто і 3-місячна битва за Донбас теж програна.

Путін найперший зрозумів, що затія не вдалася. І от щоб його злочини проти власної країни і армії не вскрилися, він і вигадав своє “нєумолімоє рускоє наступлєніє”. 21 год будєм вєсті наступлєніє! Как царь Пьотр!

Але наступ – це процес. А результат: ЗСУ російську армію зупинили.

Далі можна всіх обманювати “нєумолімим наступлєнієм” по 10 км в місяць на заміну “нєумолімого руского бліцкрігу”, але факт є факт: російська армія зв’язана нєумолімими позиційними боями. А отже – стратегічний глухий кут. Перемогти армія РФ не здатна.

З глухого кута 2-ї Світової в 1942 році Кремлю вибратися допомогли Сполучені Штати Америки – нєумолімим наростанням потоку допомоги і бомбардуванням німецької оборонки. Але зараз вони за нас. А от з глухого кута 1-ї Світової вибратися не вдалося. Довелось вибиратися, взагалі закриваючи весь цей невдалий проект “росія”. Точно так само закінчився стратегічний глухий кут в Афганістані.

Путін це знає. Російські еліти це знають. Але старий голий імпотент продовжував нєумолімо намагатися переконати всіх, що в нього вийде.