Зеленський поступово змінює риторику в бік московських нацистів

Валерій Прозапас

Здається, Володимир Зеленський поступово сповнюється ненависті до путіна, якщо судити зі все більш однозначної риторики в бік московських нацистів.

Таке позбавлення від ілюзій хоча і запізне, але вкрай важливе для людини на посаді президента України, усвідомлення, з ким саме ми маємо справу, є необхідною складовою консолідації суспільства та ефективної битви за державу, а в нашому випадку взагалі за існування як нації.

Це вже дало свої результати – міжнародна підтримка і повага України в світі тим більше посилюється, чим менше вона борсається в малоросійській “какой разніце” та домовленостях “посєрєдінє”, а всередині країни як ніколи майже всі нарешті згуртувались проти спільного страшного ворога.

Особливо після надуспішних кадрових змін, таких як, наприклад, призначення Головнокомандувачем ЗСУ генерала Залужного замість символу капітулянства Хомчака з його “нє туда полєзлі”.

Залишилось тільки не зійти з цього шляху, як це традиційно прийнято в українській політиці.

Тоді сам Зеленський хоча втратить багато “друзів” серед акціонерів влади та “слуґ”-пристосуванців , зате може отримати набагато більше – повагу всієї нації, а головне нову країну, в якій політику не треба буде грати ніякі ролі, а просто бути самим собою, українцем.

Переможемо.

 

Фото: Колаж НВ / Sputnik/Mikhail Klimentyev/Kremlin via REUTERS / Ukrainian Presidential Press Service/Handout via R

Автор