Генштаб росії працює

Антон Швець

Я довго думав, що російський Генштаб буде казати після того, як кількість української техніки, яку вони “знищили”, перевищить все, що в нас колись було навіть в теорії.

Ну це ж тупо арифметична проблема. Якщо кожен день “знищувати” десятки танків та БПЛА, то рано чи пізно потрібно або зменшувати кількість того, що “знищується” кожен день, або виглядати повними ідіотами. Я, до речі, думав, що вирішать виглядати ідіотами.

Але російський Генштаб вирішив цю проблему. Геніально вирішив.

Вони продовжують “знищувати” кожен день астрономічну кількість української техніки, але тепер розповідають, що цю техніку в не менш астрономічних кількостях нам відправили країни ЄС та США. І продовжують відправляти. Проблема вирішена. Можна 3,14дити пітуну далі.

Реально всі росіяни тепер вірять, що майже всі поставки від ЄС та США знищуються “високоточними” ракетами. Тобто вони вірять, що знищили майже всі польські танки та все словацьке ППО, що їх нам передавали. Тому навіть в російських виданнях, які є типу серйозними та авторитетними, експерти ДИВУЮТЬСЯ – чому Зеленський (лолкєк, вони навіть не знають, хто такий Залужний, ага) не відводить українські війська “з данбасскаго котла”. Бо ж ну спротив, за їх думками, не має сенсу, все з розмбобили. І в цьому віртуальному світі живе не тількі пітун чи генштаб рф, чи кремль, чи якісь еліти. Вони всі там. Повністю. Майже всією країною.

Саме тому для них так боляче було втратити флагман “Моськву”.

Саме тому росіяни на підсвідомому рівні ігнорують той факт, що хтось завдає удари по російських військових обʼєктах під Брянськом або Бєлгородом. Воно якось уникає їх свідомого сприйняття. Факт, який знаходиться занадто далеко від їх реальності, просто ігнорується.

Пригадав радянську боротьбу з приписками. Коли зʼясувалося, що красноармійці доповіли про знищення понад декількох сотень САУ “Фердинанд”, а німці виготовили їх 90 штук всього. Славетні традиції. Можем павтаріть.
Як у дідів.

Так що чекаємо на приказ 227, заградотряди, СМЕРШ та боротьбу з приписками.

Карикатура © Олексій Кустовський / Радіо Свобода
«Copyright © 2021 RFE/RL, Inc. Передруковується з дозволу Радіо Вільна Європа / Радіо Свобода»

Автор