Бійці 206-го батальйону ТрО Києва прийняли присягу на вірність народу України (фото, відео)

 

Бійці 206-го батальйону територіальної оборони Києва прийняли присягу на вірність народу України. У складі батальйону несуть службу ветерани АТО, члени ГО «Брати По Зброї», депутати від «Європейської Солідарності», громадські активісти і волонтери, люди різних професій, об’єднані навколо захисту нашої держави.

«Цей день назавжди залишиться в серці кожного, хто прийняв сьогодні присягу. Дехто це зробив багато років тому, дехто в 2014 році, коли ми з вами відроджували українську армію, українську націю, українську державу», – сказав воїнам Петро Порошенко, який патронує 206-й батальйон, а також кілька підрозділів тероборони столичної області.

Порошенко наголосив: відроджена армія зустріла ворога так, що здивувала світ, здивувала країну-агресора своєю єдністю, своєю могутністю, своєю рішучістю.

«Ні в кого в світі вже не залишається зараз сумнівів, що Україна переможе в цій вітчизняній війні проти рашистсько-фашистських загарбників. Ми викинемо їх з української землі і побудуємо нову, сильну і квітучу Україну», – переконаний Порошенко.

«Вітаю кожного, хто 24 лютого не залишився вдома, а прийшов сюди записатися до лав територіальної оборони. Вітаю кожного, хто зараз несе службу, боронячи Київ – столицю України. І наголошую, що ми ніколи не здамо ні Київ, ні Україну. Дякую за службу, і Слава Україні!», – сказав Порошенко.

Джерело

Автор