Всі полонені орки зараз стають нашою агентурою

Джон Сміт

Хакерська спільнота Анонімус злила наказ МО РФ, де в.о. міністра генерал Булгаков (а шойга таки відсторонений) вимагає від підлеглих знімати фейки про ужоси плєна у укропов.

В принципі, очевидний хід в умовах такого роздраю російської армії – залякати власну скотобазу, щоб не здавалася в полон. Сіяти казки серед них, що укри в полоні вирізають органи, п’ють кров і з’їдають очі, а ззаду підбадьорювати наступ пострілами в потилицю від кадирівських загород-відділів.

Ми дуже правильно ось це зробили, що, захоплюючи наволоч, демонстрували гідне поводження з нею. В результаті це подіяло прекрасно. Отримавши спротив і відірвані ноги і пісюни братішок і бачачи, що полон не страшно, вони починають здаватися цілими підрозділами. І це приводило до отих шедеврів у дзвінках мамкам – “со мной так свої нє обходілісь, как врагі здєсь”.

Більше скажу. В стратегічному масштабі всі полонені зараз стають нашою агентурою. І навіть у солдат, які просто побували в Україні та побачили злодіяння своєї армії, зараз відбувається жорстка ломка свідомості. Цю ломку можна порівняти зі зламом, коли перші заробітчани в 90-х поїхали в Німеччину і Польщу і побачили, як живуть люди, а потім повернулися і їхній ах*й передався їхнім знайомим.

Звичайний ванька, якого у власній армії били і знущалися дєди і офіцерйо, повернеться з війни і в розмовах під водочку стане найкращим свідком дебільності Рашки і всіх їхніх неандертальських порядків.

Після такої ломки свідомості армії і цілі суспільства розвалюються. А влада змушена підривати будинки, щоб хоч якось через залякування зупинити руйнівні процеси всередині суспільства.

Ну, а ми маємо діяти, як діяли. Показувати росіянам, що наша зброя – це страшно, а наш полон не страшно. І демонструйте їм цей черговий брехливий наказ їхнього путіна.

Автор