Зараз вони косплеять США і «Бурю в пустелі»

Олександр Коваленко

Биологическое оружие или исследовательские возможности?

Российская пропаганда с новой силой в сети распространяет фейк о якобы существующих в Украине биолабораториях. Как и любая подобная инсинуация, эта тоже “обросла” множеством подробностей и вариантов трактовок.

Самые популярные, что это “американские биолаборатории”, естественно, направленные “против России”.

Кремль сочинил очередной бездарный фейк, в русле недавно звучавших “сенсационных” утверждений о проводимых в Украине биологических исследованиях.

На самом деле, эта фраза является искажением сказанного заместителем госсекретаря США по политическим вопросам Викторией Нуланд в ходе дачи показаний на слушаниях в сенатском комитете по иностранным делам по Украине.

Викторию Нуланд спросили, есть ли в Украине химическое и биологическое оружие. Она ответила, что у Украины есть ВОЗМОЖНОСТИ для биологических исследований. То есть научно-технический потенциал, соответствующая инфраструктура. Как у любой развитой страны.

Российские же пропагандисты исказили слова Виктории Нуланд, преподнеся их в утвердительном виде, мол, она подтвердила – да, в Украине есть американские биолаборатории.

Россия бездарно разоблачает сама себя, изобретая настолько банальные фейки. Фактически обвиняя весь мир в том, что сама делает и собирается сделать. Классическая тактика советской пропаганды: из образа врага сделать образ жертвы и этим же оправдать свою агрессию. Ведя “оборонительные спецоперации”, Россия расширилась до соответствующих размеров.


Олексій Осипенко

Так, мені все це дещо набридло, тому я поясню на пальцях, що це за х*йня про біологічну зброю.

Отже, в психології є таке явище, коли людина намагається бути схожою на те, чого вона боїться. Я, хоч вбийте, не пам’ятаю, як це зветься, але і піхуй. Наприклад, всяке нікчемне гімно обожнює рядитися в форму Вермахта і бити собі татухи зі свастикою не стільки через те, що воно реально нацист чи, там, фанатіє по німецьких військових часів другої світової, а тому, що мавпа десь в глибині мозку істоти відчайдушно боїться страшних нацистів. І оскільки вона вважає їх чимось неймовірно страшним, то і намагається бути на це страшне схожим, щоб лякати мавп довкола себе (бо якщо їй страшно, то й інші будуть боятися – це теж якось там зветься, але я до біса втомлений, тому не пам’таю, як саме).

Так ось. Росія до усрачки боїться нацистів, бо то дитяча травма, вони ж ледь не завалили великий та могутній совок за самого Сраліна, та США, бо ті таки завалили сраний совок, а ще від3,14дили кілька диктаторів зі стилем та під хеві метал.

І Росія відчайдушно намагається виглядати та бути схожою на те, чого боїться. Вона 3,14дить логотипи американських супермаркетів, бо там зірка, і ліпить на росармію, будує крилаті ракети, маже макітру гімном і дрочить на вождя. Вони дуже, до усрачки, до кривавого поносу, до ікоти і до пари з вух намагаються залякати всіх довкола, бо їм самим страшно, що їм 3,14ди дадуть. Бо глибоко всередині вони знають, що вони – пусте місце, що вони живуть в лайні, що все це – грандіозний 3,14дьож, але імідж тримати треба.

І зараз вони косплеять США і “Бурю в пустелі”. Пам’ятаєте, був такий дядько Колін Павелл? Він ще пробіркою в ООН трусив перед тим, як США Саддама розх*ярили вщент?

Так ось, кацапи, котрі як завжди все побачили, але ніх*я не зрозуміли, думають, що достатньо потрусити вигаданою зброєю, і світ мовчки спостерігатиме, як чергову країну будуть 3,14дити. Але оскільки вони не тільки тупі, але й рукосракі, то вони геть забули, що та пробірка ніколи не була “доказом”, як це зрозуміли чумні полярні свині. Павелл тоді продемонстрував ту пробірку зі словами, що якби там була хімічна зброя, то її було б достатньо, щоб вбити всіх присутніх. І нагадав, що Саддам обіцяв прозорий контроль за утилізацією зброї, але послав всіх нах*й, і тому його належало від3,14дити та обісцяти (що і відбулося).

Наразі скажені північні мавпи намагаються зробити те саме, але саме так, як це малює їх пропаганда. Тобто тупо с3,14діти, а потім скавчати, що подвійні стандарти і ваащє нічесна, пачіму ви малчалі пра дамбас?!

Так що це не наркотики, ті їх колективні дитячі травми. Це – помста за Саддама. Це – помста всьому світу за те, що вони – недолугі тупі інсекти, не здатні ні до чого путнього, і ладні лише вбивати, грабувати і срати, де живуть. Це не орки, бляха. Це – натуральні тіраніди, а ми – натуральний космодесант. І тому ми дамо їм 3,14ди, а потім доженемо, і нах*й спалимо.

Автор