Брифінг Олександра Турчинова з Центру територіальної оборони Києва (фото, відео)

 

Бити русню треба не тільки в Україні, а й за її межами – Турчинов

Бити русню треба не тільки в Україні, а й за її межами. Про це сказав екссекретар РНБО України, керівник Центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов на брифінгу в Києві.

За його словами, війна, яку розпочала Росія в Україні, стосується подальшого розвитку цивілізації. «Це війна, яка визначить, чи повернеться фашистсько-сталінська чума знову на терени Європи. Саме тому Україні потрібна не тільки моральна допомога, нам потрібна реальна потужна зброя», – наголосив він, звертаючись до наших стратегічних партнерів.

Він додав, що через те, що два роки була заморожена ракетна програма, «сьогодні наша армія не має «Вільхи-М», «Нептунів», щоб можна було знищити ворога на відстані 300 км від нашого кордону».

«Нам потрібні оперативно-тактичні ракети, щоб знищувати російських загарбників у будь-які точці. Нам потрібні сучасні системи ППО, щоб зламати домінування росіян в українському небі», – сказав він, закликавши керівників країн-НАТО єднати зусилля, «щоб разом перемогти цих військових злочинців, цих покидьків, які розв’язали війну в ХХІ столітті та знову поставили світ на межу катастрофи».

Джерело

 

Турчинов: Люту ненависть до мене Путіна і Ко я сприймаю, як нагороду за руйнацію їх планів на знищення України в 2014 році

Ненависть Путіна і Ко до мене я сприймаю, як нагороду за руйнацію їх планів. Про це сказав в. о. президента України у 2014 році, керівник Центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов.

Так він прокоментував повідомлення російських пропагандистів, що ширяться різними телеграм-каналами про те, що чеченські добровольці (оксюморон) визначили своїми головними цілями Турчинова, Наливайченка, Яценюка, Гончаренка, Авакова та Яроша, щоб позбавити «режим Зеленського» від впливу цих «злочинців», а також, про те, що «російським розвідникам віддано особливий наказ захопити Турчинова, щоб його демонстративно судили за військові злочини і розпочату війну на сході України».

«У захисників Києва незламний дух українського народу, що протистоїть російській орді і вже зламав плани Путіна щодо блискавичної окупації України. Тому всі погрози кремлівських покидьків і неадекватів не варті того, щоб на них взагалі звертати увагу. А люту ненависть до мене Путіна і Ко я сприймаю, як нагороду за руйнацію їх планів і сподівань на окупацію і знищення України у 2014 році!» – зазначив Турчинов.

Джерело

Автор