«Кремлівський параноїк перейшов остаточну лінію, яка відділяла його від Гітлера» – Петро Порошенко (відео)

Петро Порошенко

Рішення кремлівського параноїка перейшло вже остаточну лінію, яка відділяла його від Гітлера, що свідчить про те, що він оголосив війну не Донбасу, не тільки українському народу і українській державі, а оголосив війну Європі і всьому цивілізованому світу. І ні в кого вже не залишилося жодних ілюзій і жодних надій. Путін розуміє лише силу.

Так, нас чекають великі випробування. Так, ми маємо бути готові до найгіршого. Але оскільки ми б’ємося і боремося на своїй землі, оскільки ми б’ємося і боремося за правду, оскільки ми маємо всі підстави забезпечити реальну допомогу і не лише санкціями, і не лише перспективами, і не лише грошима. У першу чергу Україна потребує ленд-лізу, високотехнологічну зброю, захисну літальну для того, щоб рішення кожного російського солдата зайти на святу українську землю не залишилося безкарним.

Я хочу, щоб всі побачили, що Київ демонструє відповідальну поведінку. Нам зараз треба зробити рішучі дії по терміновій організації заходів територіальної оборони. Включно з роздачею зброї цивільному населенню, запуску дронів, засобів комунікації і всього іншого для того, щоб підвищити ціну, якщо загарбник буде просуватися далі.

Санкціями війну не виграєш. Санкції спрямовані на те, щоб ослабити противника. Тому ми вимагаємо пекельних санкцій. Твердо переконаний, що вони будуть. Надія на армію. Надія на український народ і надія на наших партнерів. Найбільш важким буде протриматися перші три дні, тому що потім ми будемо мати позицію наших партнерів, які дозволять нам підвищити ефективність нашої боротьби.

Я твердо переконаний, що ми протримаємося.

Дякую журналістам, які намагаються інформувати суспільство, бо дуже важливо також протидіяти інформаційній агресії Кремля. Протидіяти диверсійним групам, якими Путін намагається дестабілізувати ситуацію всередині країни.

Ви бачите, що вчора я взяв активну участь у розробці закону про прийняття надзвичайного стану. Вчора ми продавили, об’єдналися і проголосували за збільшення фінансування ЗСУ. Ми сподівалися сьогодні проголосувати уточнення законів територіальної оборони. Думаю, що на наступних зустрічах парламенту ми також це зробимо. Маємо також підвищити відповідальність «п’ятої колони», за колабораціонізм, підвищити інформаційну безпеку.

Україна здатна себе захистити, здатна вистояти. І це залежить від всіх нас.
Ми переможемо! Слава Україні!

Автор