Єднання… Навколо чого?! Заради чого?!

Mason Lemberg

Дуже складно єднатись з тими, хто всі ці роки висміював загрози, розказуючи “а то путін нападе”.

Дуже складно єднатись з тими, хто замість розбудови держави вибрав власне збагачення, перманентну брехню і маніпуляції, применшення всіх державницьких зрушень і постійне волання про якусь корупцію (хтось зараз може згадати хоч 1 приклад?), яка для них була страшніша за війну і яка для них закінчилась в 2019.

Дуже складно єднатись з тими, хто в гонитві за брудними грошима обливав тебе брудом тільки тому, що ти любив свою країну і захищав здоровий глузд

Але я готовий, бо на кону стоїть моя країна.

Але мене знову най0*yють. Ті ж самі істоти. Бо замість того, щоб казати, навколо чого єднатись, мені розказують, що ми повинні об’єднатися навколо Зеленського. Ну окей. Але навколо чого? Навколо його розповідей про те, що окупація Донбасу – це провокація… і всьо. Лягач кістьми на Перекопі і створювач ТСК про здачу Криму розказує, що це провокація, і на тому все?

Ні, вибачте, не буду навколо цього єднатись.


Валерій Прозапас

Ми стали свідками катастрофічного провалу політики влади останніх трьох років.

Настала нова реальність, до якої некомпетентне керівництво точно не готове і конвульсивно намагається сформулювати для телеглядача чергову ілюзію “плану В, С, D” та звинувачує весь білий світ – ніби це американці змушували проводити “розведення” та зливати вагнерівців, німці заарештовували генералів та ходили на “брифінги”, англійці з ДБР кошмарили військових, два роки зривали оборонне замовлення та до останнього вмовляли “посмотрєть в глаза”.

Знаєте, я не готовий безумовно “сплотіться вокруг лідєра какой єсть”, поки ним не буде чітко сформульовано – що і як він збирається робити.

І не будуть публічно визнані помилки, а там є за що вибачатись, як, наприклад, Порошенко вибачався за свої слова про “тижні АТО”, не дивлячись, що вони ним були сказані ДО вторгнення РФ.

Бо інакше це знову гра в рулетку – коли і як нам скажуть “ви нє туда полєзлі” ©.

Цей псевдопатріотичний пафос в рожевих окулярах шкідливий, за ним легко сховаються кроти, агентура та Бєня з його “оні забудуть кровь”, а я не збираюся нічого забувати.

А справжніх і так вже давно об’єднали ЗСУ, зокрема мені як ОР-1 не потрібні “позитивні” заклики в фейсбуці, щоби в разі потреби прибути в ГСАДН 92 ОМБр, – і таких сотні тисяч людей, це надихає більше за будь-які “єднання”.


Юрій Бірюков

Полистал ленту там, полистал ленту сям. И что самое забавное: везде носится стадо рыбок гуппи с призывом прекратить политические баталии и объединиться вокруг действующего президента.

Знаете, что…

Выходит, например, себе такой президент и говорит: “Война – херня, все это вранье. А я вот хочу с3,14дить несколько миллиардов долларов, часть этих денег положу себе в карман, а за часть этих денег сфальсифицирую следующие выборы”.

И оппозиция должна в едином могучем порыве забиться в параксизмах удовольствия и экстаза. Да? Правда? Он такое не говорил? Так говорил же, когда рассказывал про шашлыки на майские и предлагал программу єБанувсь, єБабусь, єДідусь. Что-как, все еще нужно консолидироваться с ним?

Я вам так скажу, сугубо мое мнение.

Страна должна объединяться вокруг национальной идеи. Да, поддерживаю. Национальная идея про нашу независимость от РФ – отличная идея.

Страна должна объединяться вокруг армии, которая отстаивает национальную идею. И тут – да, давайте объединяться.

А консолидироваться вокруг недоразумения, который сначала трусит призраком ядреной бомбы в Мюнхене, а потом удивляется слабой поддержке Запада… увольте, я слишком чистоплотный.

 

Колаж © #Букви

Автор