Вбивці мають бути покарані

Ірина Геращенко

Цей день Європейська Солідарність завжди починає з вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні.

8 років пройшло, був такий самий сонячний зимний ранок, Грушевського, перекрита автозаками, в парламент вже не пускали помічників нардепів, ми самі ледь пробилися до роботи, почалася стрілянина.

В кабінеті спікера вальяжно розвалилися регіонали, які погрожували нам арештами. Вони й гадки не мали, як стрімко почне деградувати ситуація, й що за два дні вже ми розшукуватимемо їх, аби привести на позачергову сесію і врятувати країну.

18 лютого загиблі були на Інститутській, Кріпосному провулку і в Маріїнці. Звідти нам дивом вдалося вивезти поранених, і наступні кілька днів ми провели в лікарнях, аби менти їх не викрали і не затримали.

Страшні й важливі дні, які вирішили долю європейської, демократичної України. Найвища ціна, заплачена Героями.

Сьогодні Україна стоїть перед найбільшим з 2014 року викликом збереження наших територій і державності, перед обличчям можливого російського вторгнення.

Ми просимо в Господа мудрості і сили, єдності, аби разом, країною, вистояти і будувати Україну, про яку мріяла в 2014 Небесна Сотня.

Від парламенту будемо вимагати негайно прийняти наш законопроєкт, який збільшує термін розслідування справ на Майдані. Вбивці мають бути покарані.


Mason Lemberg

8 років тому, в цей день, Янукович в білий день, не ховаючись, вбивав українців, які посміли заявити, що не будуть більше терпіти злодійства, корупції, кортежів, вбивств депутатами українців і збагачення цього “слуги народу” і його челяді.

За останні 3 роки клоунська версія Януковича відпустила вбивць українців, а поплічників Януковича в тих злочинах повернула з втечі в Україну і призначила на найвищі державні посади.

Повернула не всіх. Чечетова, який фальсифікував закони, вже не повернути. Інших, тих, які були особливо віддані найвеличнішому лідору, теж, більшість із них проведе залишки свого нікчемного шляху і згниє в рф, ховаючи своїх дітей.

І сліз, горя, біди, плачу дітей, дружин і матерів достатньо для того, щоб проклятими довіку були не тільки ті, хто вбивав в білий день в центрі Києва українців, які відстоювали свою честь, честь громадян і свою державу, а й проклятими стали ті, хто повертає часи Януковича (і закінчить гірше) разом з усім тим болотом, проти якого тоді постала нація.

І дуже примітно, що, святкуючи позавчора фейкове “свято” в совковому стилі, всі вони сьогодні мовчать.

Автор