Відчуття від візиту Макрона до Москви – ставки максимально підняті

Ірина Геращенко

Відчуття від візиту Макрона в Москву, що ставки максимально підняті. Це небезпечно для України.

Ну, й найогидніше, це не Путін, бо ціну кремлівському покидьку і вбивці ми всі знаємо. А усвідомлення, що ми живемо в постійній брехні української влади. Що всі деталі, які стосуються нормандського процесу і роботи мінських груп, ми – українське суспільство, депутати, журналісти, переселенці, Армія – дізнаємося не від Зеленського і Ко, не від МЗС, які «втомилися від візитів іноземців», а від російських медіа або німців чи французів.

Так було з координаційною радою, коли Козак і Єрмак домовилися про фактичну легалізацію «прєдставітєлєй ОРДЛО». Тепер – про відкликаний на вимогу Москви законопроєкт про перехідне правосуддя, про який його автор пан Резніков на всіх телеканалах розповідав, що це геніальна ініціатива. Хотілося б зараз почути думку пана Олексія.

До речі, ми з колегами подали наш, альтернативний до урядового, проєкт закону про перехідне правосуддя, і ми його НЕ ВІДКЛИКАЛИ. Бо чітко переконані, що війна має закінчитися не лише амністією для тих, хто не був причетний до злочинів, але й покаранням для всіх вбивць, мародерів, ґвалтівників, мучителів наших полонених і т.д.

Макрон на брифінгу проговорився, що українська влада вчергове нам брехала. І коли всі ці Верещук, які бродять з каналу на канал і розповідають про Порошенка, замість розповісти свій план реінтеграції, знову брехатимуть, що законопроєкт відкликали, бо він був недосконалий, нагадайте їм про Макрона.