Зелен-кович намагається лякати (фото)

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Ну, понеслося. Влада вже намагається перешкоджати прихильникам Європейської Солідарності їхати до Києва, аби зустрічати Петра Порошенка. По Київській області оголошено про відміну низки рейсів приміських поїздів. Автобуси з прибічниками ЄС зупинили біля Краматорська, поліція вимагає огляду особистих речей. Повідомляють про відміну рейсів на Київ на аеродромі Дніпра – “через навчання”.

Як все знайомо! Те саме робили у 2004 р. під час Помаранчевої революції та під час Революції Гідності. Низку нинішніх ярих прихильників Зеленського з числа скандальних волонтерок, тоді такі дії влади си-и-и-ильно обурювали, я пам’ятаю. Нині, певно, “ета другоє”.

Тим часом ДБР зробило дивовижний дарунок адвокатам Петра Порошенка – заявило про брифінг о 9:30 про якісь нові деталі “вугільної справи”. Цим кричущим порушенням процесуальних норм адвокати Порошенка скористаються обов’язково. Ми це побачимо.

Переконаний, завтра весь пул “позитивних блогерів Подоляка” від самого ранку буде битися в матюкливих істериках, що Порошенка ніхто і не думав затримувати (бу-га-га!), і що зустрічають його лише три каліки, незважаючи на реальну чисельність. Переконаний, “плюси” окреме ток-шоу запиляють на тему “ми прийшли повідомити на всю країну, як нам байдуже до Порошенка”. Знову таки, все до болі знайомо.

Зеленський так силиться зробити Януковича з Порошенка, що не помічає, як став Януковичем сам. Не знаю, хто це сказав, але сказано ідеально влучно.

Тим часом у Варшаві Петро Порошенко провів брифінг перед топовими ЗМІ. Поспілкуватися з Порошенком приїхали представники Associated Press, France Press, Reuters, Радіо Свобода, особисто головні редакторки українських видань «УП» та «LB» Севгіль Мусаєва і Соня Кошкіна, низка польських ЗМІ. Також канал “РАДА” – нашим з вами коштом. Був посланий.

Переслідуваннями Порошенка команда Зеленського добилася того, що Порошенко зараз – у топі новин навіть у ворожих до нього ЗМІ. А як відомо, все, що про нас пишуть і говорять крім некрологу, – реклама.

До Варшави вилетіла група народних депутатів ЄвроСолідарності. Очевидно, летіти завтра Петро Порошенко буде в оточенні депутатів своєї фракції і цілого натовпу журналістів. Можна як завгодно ставитися до українських ЗМІ, але це як раз той випадок, коли чим більше – тим краще.

Ну й на останок. Мережею ударно ширяться чутки, що Порошенко прилетить НЕ в Жуляни, що Порошенко не прилетить, що Порошенко прилетить о 10-й, 12-й, 14-й, 18-й годині. Що…

Тактика класична – нас намагаються дезорганізувати і розсіяти. Тому ще раз кажу.

Завтра від 8:00 мене можна буде зустріти під Новим терміналом аеропорту Жуляни. Будемо зустрічати Петра Порошенка. Об 11-й годині в Печерському суді почнеться слухання по справі Петра Порошенка. Там теж збираємося, підходьте підтримати.

До зустрічі! Завтра буде дуже несумний день.


Ірина Геращенко

Найкраща фракція Європейської Солідарності вирушає на виїзне засідання під керівництвом Петра Порошенка.

В порядку денному: ініціатива позачергового засідання ВР, присвяченого темам безпеки на наших кордонах і енергобезпеки, захисту населення від необґрунтованого підняття цін і тарифів, захист демократії і недопущення створення авторитарного режиму.

Ми проти вибіркового правосуддя і знищення свободи слова та опозиції й не дамо Банковій реалізувати ці сценарії.

Слуги гуляють – ЄС працює: Микола Княжицький, Ростислав Павленко, Ахтем Чийгоз, Михайло Забродський, Микола Величкович!

* * *

Тим часом- на аеродромі їх зустрічали: Олександр Турчинов, Максим Саврасов, Олександр Погребиський, Юрій Бірюков, Віктор Кононенко, Олег Синютка.

В нашій команді – найкращі 🙂 .


Ірина Фріз

Доповідаю.

Фракцію Європейської Солідарності з Петром Порошенком провели.
Напрямки всі з урахуванням «погодних умов» 😉 визначили. План дій затвердили.

Зустрінемось, друзі й однодумці, завтра.

Провокаторам та кураторам бажаю жити не одним днем, адже всі отримають по заслугам своїм. Дійте так, щоб не довелось валізи пакувати до Ростова.

#ЄднаймоСили !


«Європейська Солідарність»

Силовики почали затримувати автобуси з прихильниками Порошенка, які їдуть до Києва, – депутат Краматорської міськради.

Силовики зупинили автобус із прихильниками п’ятого Президента Петра Порошенка, активістами та депутатами від «Європейської Солідарності» з Донеччини. Про це у Facebook повідомив депутат Краматорської міської ради Валерій Власенко. Він оприлюднив відео перевірки на блок-посту і зазначив, що силовики безпідставно затримують автобус.

«Команду “Європейської Солідарності” міста Краматорська зупинили на блок посту. Вимагають для догляду особисті речі. Чомусь вважають, що ми якісь злочинці», – обурився депутат міської ради. Він зауважив, що через цю затримку активісти з Краматорська можуть не встигнути в аеропорт до прибуття Порошенка.

Власенко повідомив, що правоохоронці отримали вказівку від керівництва перевіряти всіх.

Активісти наголошують – на тиск влади не піддадуться, і наголошують, що Зеленський боїться українського народу. «Ми вже годину стоїмо на блок-посту. В нас шукають “заборонену символіку” – кажуть, ніби георгіївські стрічки. Я так розумію, театр абсурду продовжується не тільки в Києві, а по всій Україні», – говорить депутат міської ради.

* * *

Першу атаку відбито!
Краматорськ/Слов‘янськ/Бахмут – рухаємось далі!

Думская: Правоохранители пытались сорвать выезд одесских сторонников Петра Порошенко в Киев

Сотрудники различных правоохранительных органов, в частности СБУ и Нацполиции, пытались сорвать выезд одесских сторонников Петра Порошенко в Киев, куда завтра прибывает пятый президент Украины.

По информации «Думской», вчера оперативники СБУ, узнав номера автобусов, в которых должны были выехать патриоты, плотно «пообщались» с водителями, после чего те отказались везти людей в столицу.

На севере области похожие беседы ведут полицейские. Само собой, вся эта бурная деятельность абсолютно незаконна.

Впрочем, сторонники Порошенко нашли выход и все-таки выехали в Киев. Часть уже находится в районе международного аэропорта имени Сикорского.

Автор