Зради і перемоги 2021 року

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

🎄✨🎉Щоразу по завершенню року – #зрадаРоку_перемогаРоку

Розглянемо події 2021 р.

👎ЗРАДА

❌Україна зустріла і провела 2021 р. огидно підготовленою до опалювального сезону. Дефіцит вугілля і газу не закупленого вчасно примусило Україну купувати величезні обсяги електроенергії у Білорусі та Росії. Попри обіцянки Зеленського, тарифи на комунальні послуги зросли в 1,4-2 рази проти часів президентства Порошенка.

❌Вакцинацію від COVID-19 Україна почала пізніше за Зімбабве. По-факту вакцинація провалена, повну вакцинацію пройшли лише 31,1% населення. Як наслідок, протягом майже двох тижнів в Україні щодня вмирали по «два Іловайська».

❌Україна втратила суб’єктність як держава. США, Німеччина і Росія тепер домовляються про Україну без України. При цьому президенту Зеленському про характер переговорів стало нормою повідомляти через 2 доби після переговорів. Цьому сприяє скандал з суддею Чаусом, по факту викраденим з території Молдови. Ще – наявність біля Зеленського «помічниці на громадських засадах» Марії Левченко, присутньої на секретних нарадах без допуску до держтаємниці.

❌З суто політичних міркувань команда Зеленського довела до банкрутства підприємства корпорації «Богдан» (приватного виробника автотранспорту) і майже знищила підприємство «Кузня на Рибальському». З метою переслідування Петра Порошенка за грати був кинутий генерал Павловський.

❌Скандал навколо операції «вагнерівців». Уже очевидно, операція була і провалилася вона з вини Зеленського і його оточення. При цьому Офіс президента намагається відверто брехати суспільству.

❌Посилився тиск на ЗМІ. Охорона президента травмувала після прес-марафону журналістку каналу «Прямий». Колектив каналу заявив про прослуховування. Журналісти “Схем” заявили про вчинення нападу в державному “Укрексімбанку”. Тощо й тощо.

❌Представники «Слуги народу» дуріють від безкарності. Видання «Українська правда» оприлюднило розслідування про святкування дня народження Андрія Єрмака – з літаком Коломойського, вертольотом ДСНС та президентом Зеленським у президентській резиденції. За державний кошт. Скандал з Гогілашвілі в зоні ООС. Звинувачення депутатів СН у коропції. ДТП з нардепом Трухіним. Кілька депутатів зловлених п’яними за кермом.

👍ПЕРЕМОГА

✅В Україні в електронний формат масово переводять документи. Переводять в електронний вигляд трудові книжки. Цифровий паспорт прирівняли до паперового.

✅«Зради» часів президента Порошенка лопнули одна за одною. Закрито справу «Роттердам+». Офіс генерального прокурора не встановив причинно-наслідковий зв’язок між недбалістю українського військового командування і загибеллю бійців АТО в ході Іловайської трагедії в 2014 році. Генпрокуратура визнала: причиною вибухів боєприпасів на арсеналі в Калинівці Вінницької області у 2017 році стала установка вибухового пристрою, тобто диверсія. Заглухла справа «свинарчуків».

✅Блогеру і журналісту Анатолію Шарію оголошено підозру в державній зраді. Шарія оголошено в розшук. Також Печерський суд звинуватив у державній зраді депутата Віктора Медведчука і… «принизив його палацовим арештом».

✅Верховна Рада схвалила закон про розмитнення євроблях. Вартість розмитнення становить від 1000 євро. Пільгове розмитнення завершене.

✅Журналіст та історик Вахтанг Кіпіані виграв суд проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Позов стосувався книги “Справа Стуса”.

✅Український гурт Go_A впевнено пройшов у фінал конкурсу “Євробачення”, і зайняв у фіналі 5-те місце та 2-е за підсумками глядацького голосування.

✅Касаційний кримінальний суд Верховного суду виправдав українського генерала Віктора Назарова, який був засуджений у справі про катастрофу військового літака Іл-76 під окупованим Луганськом у 2014 році. Також з посади Головнокомандувача Збройними силами України пішов генерал Руслан Хомчак. Новим головнокомандувачем Збройних сил України призначено Валерія Залужного. ЗСУ очолили справді бойові генерали.

🙋🏻‍♂️З Новим роком! Зновим щастям! І до зустрічі в новому 2022 році!