«Ви закінчите як Янукович» – заява та брифінг партії «Європейська Солідарність» (відео)

Заява партії «Європейська Солідарність»

 

Для оголошення політично вмотивованої фейкової підозри Петру Порошенку Зеленський свідомо обрав момент закордонного відрядження лідера опозиції, коли п’ятий Президент в різних столицях світу працює над зміцненням міжнародної коаліції на підтримку України на тлі агресивних намірів Кремля.

Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування опозиційної партії, яка стає найпопулярнішою політичною силою країни. Це – комплекс його власної президентської меншовартості та типовий напад політичної параної, яку у нікчеми Зеленського провокує сама згадка про свого успішного попередника.

Під командуванням Порошенка новостворена армія звільнила дві третини Донбасу. Порошенко виборов безвіз і Томос, Угоду про асоціацію з Євросоюзом і енергетичну незалежність від Росії, створив міжнародну коаліцію на підтримку України і забезпечив санкції проти Росії. Він разом з армією і суспільством зберіг і захистив державу. Якщо Зеленський при цьому таврує його як «державного зрадника», то хто тоді сам Зеленський?

Не Порошенко, а Зеленський знімав кіно в Москві і фоткався на Красній площі, коли зелені чоловічки захоплювали Крим.

Не Порошенко, а Зеленський у квітні чотирнадцятого давав корпоратив сепарам у Горлівці.

Не Порошенко, а Зеленський чотири рази ухилявся від повістки, коли син Порошенка служив в армії.

Не Порошенко, а Зеленський грав на роялі, поки армія звільняла дві третини Донбасу.

Не Порошенко, а Зеленський злив Путіну спецоперацію із затримання військових злочинців із групи Вагнера.

Не Порошенко, а Зеленський завозить вугілля з ОРДЛО під виглядом російського на мільярди і мільярди доларів.

Фейкова підозра Порошенку – це ще один дешевий відосик збанкрутілої влади. Це все, що вона може дати замість «кінця епохи бідності».

Суцільні провали – результат діяльності некомпетентного корумпованого Зе. Феєричні, але невиконані обіцянки, шалене зростання цін на товари першої необхідності, криза в енергетиці, майже сто тисяч українців, померлих від коронавірусу, в той час як левову частку антиковідного фонду витратили на «Велике крадівництво». Гучні скандали, причетність Зеленського до відмивання брудних коштів Коломойського, «вагнергейт», зарплати в конвертах «Слуг народу», «Велике крадівництво» як мегакорупційний інструмент персонального збагачення.

Зеленський відчайдушно шукає будь-які шоу-бізнесові трюки для порятунку залишків своєї колишньої популярності, використовуючи переслідування опозиції та її лідера як спосіб відволікти увагу від своїх провалів і пропонуючи людям чергове шоу «підозр та арештів»

Вже скоро як три роки сотні прокурорів Офісу Генерального прокурора, слідчих ДБР та СБУ здійснюють десятки незаконних кримінальних проваджень проти п’ятого Президента на численні прямі вимоги Володимира Зеленського. Всім вже давно зрозуміло – дії правоохоронних органів не мають нічого спільного з правом. Це політичне замовлення Зеленського, маніакально одержимого ідеєю розправи над своїм головним опонентом.

За цей час Порошенко з десяток разів відбував у закордонні відрядження і повертався з них. Так само буде і цього разу. Як би Зеленський не мріяв позбутися лідера опозиції, Петро Порошенко повернеться після візитів на Фанар до Вселенського Патріарха, поїздки до Польщі з зустрічами високого рівня, після новорічно-різдвяних канікул та планованого після них ще одного закордонного відрядження.

На жаль для Зеленського, Порошенко повернеться. Але повернеться за своїм власним графіком, а не за сценарієм новорічних відосиків Зеленського.

Джерело

 

Сфабрикована за вказівкою Офісу Зеленського справа проти Порошенка перетвориться на такий же фарс, як і попередні – Олександр Турчинов

 

Чергова сфабрикована за вказівкою Зеленського справа проти п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка перетвориться на фарс так само, як і всі попередні. Про це на брифінгу заявив Секретар РНБО у 2014-2019 роках, керівник Центрального штабу «ЄС» Олександр Турчинов.

«Замість того, щоб мобілізувати націю, щоб направити силові структури на боротьбу проти російських провокацій, проти російської агресії, Зеленський і його команда скеровують силові структури на боротьбу з політичною опозицією. І в першу чергу на боротьбу з лідерами української опозиції – «Європейською Солідарністю» і безпосередньо з її головою Петром Порошенком», – наголосив Турчинов.

Він зазначив, що владі було достеменно відомо, що Петро Порошенко збирається від’їжджати на заздалегідь заплановані зустрічі з Вселенським Патріархом, а також з європейськими лідерами. «Саме тому, вони зараз почали брудне шоу, яке називалося «негайне вручення» чергової повістки Петру Порошенко на допит», – зазначив Турчинов.

Екс-секретар РНБО наголосив, що з першого дня перебування Зеленського на посаді той розпочав системну боротьбу проти п’ятого Президента.

«Саме за прямими вказівками Зеленського було сфабриковано сотню кримінальних справ проти Петра Порошенка. Вже пройшло фактично 2,5 роки, і всі ці справи перетворилися на фейк», – сказав він, додавши, що такою буде і доля чергової сфабрикованої справи. «Йдеться про забезпечення Україну вугіллям в умовах військового протистояння 2014 – 2015 років», – пояснив Турчинов.

Він нагадав, що ситуація тоді була надскладною, і в умовах реального військового загострення керівництво країни «змогло забезпечити енергетичну безпеку України, дати тепло в оселі українців тією складною та небезпечною зимою 2014 – 2015 років».

Сьогодні підконтрольні владі силовики почали активно розповідати про чергову підозру в сфабрикованій справі проти Петра Порошенка. «Це виглядає особливо цинічно на фоні того, що за два останніх роки в Україні, на чолі якої стоїть Зеленський і його команда, була повністю зруйнована енергетична безпека», – сказав Турчинов наголосивши, що саме п’ятий президент України та Уряди у 2015, 2016, 2017, 2018 роках вибудували систему енергетичної безпеки, “коли країна не купувала російські вугілля та газ».

Він також наголосив, що «в умовах блюзнірства і фарсу, що сьогодні відбувається», Україна за два останніх роки купила на 3 мільярди 100 мільйонів доларів російського вугілля, в тому числі вугілля, яке незаконно видобувається на окупованих територіях.

«Це відбувається в умовах, коли ця влада збільшує обсяги експорту електроенергії з Білорусі в Україну», – зауважив Олександр Турчинов, додавши, що це відбувається в той час, коли Білорусь разом з Російською Федерацією робить заяви, які загрожують національній безпеці нашої держави і її територіальній цілісності.

«Я хочу сказати чинній владі – не сподівайтеся. Після проведення запланованих міжнародних зустрічей та короткої відпустки Петро Порошенко повернеться до України і ваша чергова справа, ваше чергове брудне шоу, як і всі попередні, знову перетвориться на фарс», – наголосив Турчинов, зауваживши, що навіть повністю залежна від Зеленського Генеральний прокурор Венедіктова не підписала «цей фейковий документ – цю підозру».

«Підозру підписав саме, мабуть, з цією метою і призначений один із її заступників на прізвище Симоненко», – повідомив Турчинов.

«Сьогодні президент та чинна влада повністю копіюють Януковича і його режим, як у зрадницькій позиції щодо захисту країни, так і в боротьбі з політичними опонентами», – сказав він, резюмувавши, що команда Зеленського скопіює не тільки брудні технології президента-втікача, а й повністю повторять його фінал.

Джерело

 

Володимир Ар’єв про переслідування Порошенка: Це кремлівський сценарій, Путін відкриває шампанське

 

Політичне переслідування п’ятого Президента, лідера партії «Європейська Солідарність» Петра Порошенка відбувається на догоду Путіну. Про це на брифінгу заявив народний депутат з фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв.

«Нічого спільного з правовим процесом це не має. В Кремлі аплодують цьому рішенню. Коли Верховного Головнокомандувача, який в 2014 році, отримавши абсолютно абсолютно зруйновану і небоєздатну армію, відновив її і зупинив Росію в її наступі не тільки на Донецьку і Луганську області, звільнивши більшу частину Донеччини і Луганщини. А й зупинив так звану «русскую весну», яка тривала по всьому Півдню і Сходу України, починаючи з Харківської області і закінчуючи Одеською», – нагадав Ар’єв.

«І цю людину сьогодні звинувачують у державній зраді. Людину, яка відновила Збройні Сили України, зробила максимально для того, щоб опір Москві на всіх фронтах гібридної війни проти України був максимальним. Це – чистий кремлівський сценарій. Це прекрасна новина сьогодні для Путіна і його оточення. Кремль відкриває шампанське», – наголошує народний депутат.

Джерело