СЗР України: Огляд терористичної активності та зон нестабільності у світі станом на 22.11.2021

Республіка Польща – Республіка Білорусь 

За останню добу Польща зафіксувала 208 спроб нелегального перетину білорусько-польського кордону. Одну особу, громадянина Іраку, затримано, щодо 31 ухвалено рішення про видворення.

Республіка Ірак – Сирійська Арабська Республіка

Збройні сили Туреччини нейтралізували чотирьох терористів на півночі Іраку та Сирії, зокрема двох членів YPG (сирійське крило РКК) у зоні проведення операції «Джерело світу», одного – у зоні проведення операції «Оливкова гілка» та ще одного – у районі Хакурк на півночі Іраку.

Держава Ізраїль

В Єрусалимі стався напад на громадян Ізраїлю з використанням вогнепальної зброї за участі жителя східної частини міста. Внаслідок інциденту було поранено двох цивільних, один з яких невдовзі помер у лікарні, та двох ізраїльських поліцейських, чиї поранення оцінюються як легкі. Нападник був нейтралізований вогнем у відповідь.

Республіка Еквадор

Президент Еквадору Г. Лассо продовжив ще на 30 днів термін дії надзвичайного стану, запровадженого у жовтні з метою боротьби зі злочинністю та ескалацією насильства.

Республіка Індія

В окрузі Дханбад через підрив вибухового пристрою на залізниці зійшов із рейок дизельний локомотив. Представники залізниць Індії повідомили, що це був підрив міни. Внаслідок цього пошкоджено залізничне полотно, інформації про постраждалих немає.

Джерело

Автор