Робоча поїздка команди Петра Порошенка до Дніпра 18.09.2021 р. (фото, відео)

Борги із зарплат перевищили 4 млрд грн, 1,5 млрд грн заборгували військовим – Петро Порошенко у Дніпрі

 

В Україні зростає заборгованість із виплати заробітної плати. Це наслідок недолугої економічної політики, через яку інфляція вийшла з-під контролю і вже має двозначний показник. Про це у Дніпрі під час виступу на Форумі «Від фундаменту державності до України майбутнього» заявив лідер партії «Європейська Солідарність», п’ятий Президент Петро Порошенко.

«Інфляція вирвалася з-під контролю. А це призвело до того, що в країні є величезні суми заборгованості з виплати заробітної плати. Подивіться, в достатньо важкому 2018-му році її було 2,8 млрд, а сьогодні сума заборгованості перестрибнула 4 мільярди», – наголошує Петро Порошенко.

Він також зауважив, що 1,5 млрд грн нинішня влада вже заборгувала українській армії.

«Два роки – з 2019 року, з нашої каденції вони не підвищували грошове забезпечення. А сьогодні не виплачують навіть те, що нараховують. Не виплачують на оздоровлення. Три місяці заборгованість з компенсації за найм житла. Зупинені будівництва гуртожитків», – констатує Порошенко.

«330 мільйонів гривень вони заборгували лікарям, які мають виходити на передову, для того щоб боронити українців і їх життя від ковіду», – говорить п’ятий Президент.

Порошенко нагадав, що з 2014 до 2019 року зарплата в Україні зросла майже утричі – і мінімальна, і середня.

«Ми свого часу знизили в 2 рази податкове навантаження на зарплату, скоротивши до 22% єдиний соціальний внесок і збільшивши надходження до Пенсійного фонду, тому що люди повірили. У 2015-2016 роках ми запровадили автоматичне повернення ПДВ», – нагадав Порошенко.

«У нас виходило забезпечити зростання економіки. ВВП, коли я прийняв країну, був 1 трлн 365 млрд грн. В 2019 році це було 3 трлн 500 млрд грн. Майже в три рази. Це – статистика. Подивіться доходи бюджету. В 2015 році надходження бюджету складали 456 млрд. В 2019 році – 1 трлн 300 млрд. В три рази ми збільшили надходження бюджету за рахунок детінізації і боротьби з корупцією. Цифри кажуть краще, ніж брехливі повідомлення фейкових новин олігархічних телеканалів», – наголошує Петро Порошенко.

Він зазначив, що європейські стандарти життя передбачають демократію, верховенство права і високий рівень доходів громадян. Порошенко наголосив, що «Європейська Солідарність» закликає терміново за рахунок коштів МВФ виплатити 13-ту пенсію, суттєво збільшити видатки на субсидії, погасити зарплатні борги перед військовими та лікарями. Відповідний законопроект вже зареєстрований у парламенті.

«Забезпечте зростання. Зробіть так, щоб люди зростання ВВП відчували на власній кишені. Це те, що сьогодні потребує в першу чергу український народ, і ми знаємо, як це зробити», – резюмує лідер «Європейської Солідарності».

Джерело

 

Коли влада «дуркує», це технологія, щоб прикрити їхні оборудки – Порошенко у Дніпрі

 

Технологія нинішньої влади, яка намагається прикрити свою мегакорупцію, дуже проста – вона постійно «дуркує», відволікаючи увагу людей нібито недолугими заявами. Про це під час виступу у Дніпрі на Форумі «Від фундаменту державності до України майбутнього» заявив п’ятий президент Петро Порошенко.

«Щодня ми бачимо нові і нові тривожні сигнали про дії зеленої влади. Але хто називає їх клоунами – дуже помиляється. Бо клоуни не могли б домовитися зі всіма олігархами і взяти під контроль всі засоби масової інформації. Зараз на більшості каналів ви слова не почуєте про жодні проблеми», – зауважив Порошенко.

«Клоуни не могли б узяти під контроль всі силові структури – від ДБР і СБУ до прокуратури. І вони прощають своїм зґвалтування, ДТП, вимагаючи, щоб це не показувало телебачення», – констатує п’ятий Президент.

«А опозицію намагаються нищити безпідставними кримінальними справами. Це люди, які знайшли технологію. Вони «дуркують» для вас, просуваючи абсолютно маразматичні ідеї, якими намагаються відволікти вашу увагу. Наприклад – а давайте перейменуємо Україну і давайте це зараз будемо обговорювати. А давайте на латиницю перейдемо, нічого важливішого у нас немає. А давайте ще великий герб намалюємо», – навів приклади лідер «Євросолідарності».

«Але не думайте, що вони не розуміють, що вони роблять. Бо вони це роблять, щоб прикрити власні оборудки, відволікти нашу з вами увагу», – переконаний Порошенко.

Джерело

 

Порошенко у Дніпрі зустрівся з ветеранами ГО «Брати по Зброї»

 

У Дніпрі відбулася перша зустріч місцевого осередку ГО «Res_Publica. Брати по Зброї». Організація об’єднує ветеранів війни проти російської агресії. На зустріч до ветеранів приіхав п’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«Дніпро зробив величезний внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави. Ми виконали дуже важливе завдання — зламали хребет путінському плану створити Новоросію. Він розраховував, що в Дніпрі його будуть зустрічати з хлібом-сіллю. Вважав, що Дніпро — це «русский город». А ми показали, що Дніпро — форпост українства», – сказав Порошенко.

«Наші хлопці, які мобілізувалися із Олександром Погребиським, найякісніше представляють людей, які небайдужі, боряться з російськими фейками, не дають принизити українських ветеранів. І я пишаюся тим, що саме дніпровська організація стала фундаментом ГО «Res_Publica. Брати по Зброї». Попереду у нас багато роботи», – наголошує п’ятий Президент.

«Днями Ірина Геращенко відвідала наших військових 8-го полку у Хмельницькому. Раніше говорили про те, що не підвищують грошове забезпечення, а сьогодні уже 3-4 місячна заборгованість за основними виплатами, крім грошового забезпечення. Чому це відбувається? Бо влада ворога бачить не в Путіні, а в добровольцях, військових, «Братах по Зброї» і Порошенку. Але ми в них ворогів не бачимо. Нам головне – захистити армію, захистити воїнів, захистити оборонну промисловість. Зберегти ті темпи, які були набрані», – зазначає Петро Порошенко.

«Ми живемо із «зеленою» владою в різних всесвітах. Але я щасливий, що Господь подарував нам жити в найкращій країні, з найкращим народом і найкращими воїнами, які в 2014-му році врятували країну. Які разом зі мною створили нову армію, якою зараз ми всі пишаємося. Дуже прикро, що влада нищить армію, але ми, об’єднавшись, не дамо цього зробити», – наголошує лідер партії.

«Ми захистимо Україну. Ми захистимо армію. Ми будемо робити все можливе для того, щоб завоювати довіру людей. Бо ми не боремось за владу. Ми боремося за країну», – резюмує Петро Порошенко.

Джерело



Олексій Петров

Петр Порошенко вчера приехал в Днепр. Ничего сверхординарного. Украинский политик, лидер оппозиционной партии приехал с визитом в украинский город. Но, как оказалось, кто-то на Банковой ооооооочень сильно нервничает по этому поводу. И решил устроить шоу.

И дело совсем не в том, что в Днепр срочно высвистали жменю титушни. Вроде как прискакали аж из самого Кривого Рога.

И дело не в том, что часть из них были, мягко скажем, немножечко дринькен. Понятно. Другой титушни просто не оказалось под рукой. Как в старом мультфильме – «Тогда пошлите лучших из худших».

И дело не в том, что свои кричалки «Зеленский – молодец» титушня отрепетировать не успела, а потому получилось… в общем, совсем плохо получилось. Кураторы с Банковой заплатят не по прайсу. Вернее, совсем не заплатят, так как разгневанные гости «Куліш-Феста» фактически вышвырнули незваных гостей с фестиваля.

Дело в другом… Прошло больше двух лет со дня президентских выборов, а уЗеленского по-попрежнему боятся Порошенко. Как, впрочем, и в Кремле.


Олександр Погребиський

Вчора, за попередньою інформацією, завезена з Запоріжжя та Кривого рогу група молодих людей, яких за характерною зовнішністю звикли називати «тітушками», намагаючись реалізувати провокацію, яка в них провалилась, на святковому заході в одному з чудових парків м. Дніпро кидали помідорами в наших побратимів, в ГО “Res_Publika. Брати по зброї” Дніпропетровська обл.

Діюча особа була затримана учасниками війни та передана співробітникам поліції!

Хотів би звернутись до влади.  Якщо ви вважаєте, що вас хтось боїться, то ви продовжуєте помилятись!

 


Автор