Заніматєльноє зброєведення Зеленського

Мартин Брест

Стратегія воєнної безпеки, що щойно підписана верховним “у мене є шеврон” головнокомандуючим, – то всеосяжна зброя, я вам доповідаю. При чому доповідаю попунктно, з цитатами.

​”Воєнна політика України реалізується за такими основними напрямами:​
… забезпечення відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації проти України;​..”

– Їбать ту вашу люсю, а що ми сім с ліхуєм років робимо? Ох, мля, удівілі.

“… планування всеосяжної оборони з розробкою плану оборони України, Стратегічного плану застосування Збройних Сил України, інших складових сил оборони, оперативних планів і планів застосування сил та засобів оборони тощо;​..”

– Я так думаю, шо у вас там заклінило на супер-словах. Ну типу “всеосяжне”, “вперше в історії України”, “найвеличніший”.
А плани – це да. Це от прям да. Куди ж без них.

“… набуття центральними органами виконавчої влади, іншими державними органами необхідних інституційних спроможностей щодо своєчасного й організованого проведення мобілізації, задоволення потреб оборони держави й захисту її території від можливої агресії;​..”

– Спроможність центральних органів виконавчої влади (читай “міністерств”) своєчасно провести мобілізацію дорівнює мінусовій величині. Я сам дотичний до роботи огромного міністерства, так я вам доповідаю: якщо що, то нам – пізда.

“… розвиток спроможностей сил оборони в контексті підготовки до ведення всеосяжної оборони України, їхнє всебічне забезпечення;​..”

– Всебічне забезпечення, блєать. Ви, добвойоби, проєбалі закупки оборонзамовлення, форму ніщасну півроку закупити не можете, єблані криворукі. Ви в забезпечення не вмієте, ви вмієте в “спіздіть” та “напіздєть”.

“… впровадження в силах оборони передового досвіду, принципів і стандартів держав-членів НАТО, участь у спільних операціях та навчаннях для задоволення критеріїв членства в Альянсі з подальшою інтеграцією в євроатлантичні безпекові структури.​..”

– Бгггг. В “стандарти НАТО” ви несетесь, як хєр в ополонку. А я м’які ноші для взводного мєдіка купую. На восьмий рік війни. Це, мабуть, в STANAG прописано.

“У документі також визначено:​

– перспективну модель ЗСУ та інших складових сил оборони;..”

– Тю. Перспективу ЗСУ я і так скажу: “Їбашити підорів, аж поки у очах не потемніє”.

“- основні принципи щодо організації системи управління, перспективного складу, військово-кадрової та військово-технічної політики ЗСУ та інших складових сил оборони;..​”

– Під керуванням цього складу Міноборони – нам пізда. Тут без варіантів.

“- спрямування розвитку оперативних, бойових і спеціальних спроможностей сил оборони…”

– Півтора лярда гривень долгов військовослужбовцям поверніть, спроможці. Хєрови.

Корочє, бачите, яка хуйня? Отож.
Так шо – чистіть зброю, заряджайте тепляк і пам’ятайте: #ЗСУ_це_секс 😎

Автор