Аферист світового масштабу

Володимир Омелян

Володимир Зеленський відомий як Великий Борець з Корупцією.

Саме завдяки Йому 300 млрд грн/рік від контрабанди, 60 млрд грн/рік від скруток ПДВ, 40 млрд грн/рік від Великого Будівництва, 100 млрд грн/рік від державних підприємств, десятки мільярдів гривень/рік від енергоринку акумулюються в спеціальному Великому Президентському Фонді. Щоправда, поки що він таємний, але так завжди не буде.

Володимир Зеленський відомий як Великий Деолігархізатор.

Він ще навіть не розпочав деолігархізацію, а олігархи вже збагатилися удвічі у 2020. Бо знали, що треба буде поділитися з народом. А чим ділитися, якщо нічого немає? Тому важко працюють під патронатом Президента…

Читаючи проект державного бюджету на 2022 рік, зворушено помітив, наскільки заплановане зростання рентних платежів – з 45,8 млрд грн до 50,5 млрд грн, на 10%! Себто завдяки вигідній світовій кон’юнктурі сировинні олігархи за поточний рік заробили близько 300 млрд грн, а бюджет отримає від цього додатково 5 млрд грн. І то не факт. А всі платники податків з малого і середнього бізнесу муситимуть заплатити податками на 120 млрд грн більше в наступному році.

Головне, прийняти законопроект №5600, за ним олігархи заплатять 5 (з 300) млрд, а всі інші – ще 45 млрд з дірявої кишені.

Зате уряд пообіцяв підвищити мінімальну зарплату в 2022 р. на 3%! Ціни виросли вже на понад 30%, а зарплата виросте на 3% у наступному.

Хоча, нам говорили, що кожен з нас президент, але ніхто ж не обіцяв, що кожен з нас олігарх. Їх має бути небагато, бо країна ж бідна…

А, ледь не забув!

Зеленський вже виріс з афериста національного масштабу до світового рівня. Остап Бендер, який так і не перейшов румунський кордон, плакав би.

Виявляється, Плану Трансформації України не лише в Мінфіні немає, але й в Офісі Президента його ніхто в очі не бачив. Байден, якому Зеленський розповідав про цей План і необхідні 277 млрд дол на нього, мабуть в розпачі: кому віддати вантажівки з готівкою?
Не веб-інвест-няні ж…

Автор