Аби прокукурікати, а там хоч і не розвидняйся

Олександр Михельсон

Вчора пізно ввечері зайшов на сайт президента, і дуже-дуже захотілось матюкатися капслоком; але мама нервує, коли я так роблю, тому спеціально відклав до ранку, щоб охолонути 🙂 .

Можливо, ви вже здогадалися: це про “Залізний купол”. Що, значить, поправка конгресмена Франкліна – це “перші результати” візиту Зеленського до Штатів?

Ну, я просто мовчу про те, що писати в одному рядку “результати” і “Україна МОЖЕ отримати” – це, канішно, шедевр.

Тим паче, шось експерти, яких я читав, дуже сумніваються, що “Залізний купол” нам потрібен взагалі. Ми не з ХАМАСом маємо справу, а з регулярною армією, “ето совсєм другоє”. Але гаразд, сам я тут не експерт. Скажу про те, де я експерт.

Бо коли ми дізнавалися від президентської пресслужби, що МВФ вирішив усьому світу виділити бабок “після телефонної розмови президента Зеленського з головою Фонду”, це було просто поржать, та й таке.

Але коли йдеться про військово-технічну співпрацю зі США, де, навіть тьотя Вася з базару розуміє, треба все акуратно, продумано й тихо – це зовсім інше…

Нє! Не так важливо, щоб сонце зійшло, як прокукурікати.

Це жесть, друзі. Це тупо жесть… Ні, всім нашим президентам оточення влаштовувало теплі ванни, але Зеленський перший, якому туди ще й підвели електрострум.
Но, я так розумію, чоловікові нравицця…

Автор