Нечувана оперативність ДБР!

Володимир Омелян

По обіді в деяких анонімних телеграм-каналах з’являється поганої якості незрозуміле відео, і вже за декілька годин ДБР вважає, що «дії особи, схожої на Гео Лероса, можуть містити ознаки кримінального злочину», та звертається до офісу генерального прокуратури за правовою оцінкою і внесенням інформації в ЄРДР.

Тобто, коли брат Єрмака за домовленістю з керівником офісу президента продавав посади керівників держпідприємств і ЦОВВ, коли президент організував масштабні схеми розкрадання коштів платників податків на Великому Будівництві, в енергосекторі, на митниці, коли улюблені олігархи Зеленського за домовленістю з ним же «взувають» бідних українців на десятки мільярдів гривень щороку, – тут все ок, ніхто нічого не бачить досі.

Але якщо Тищенко не зміг залякати Гео, то це має зробити ручний правоохоронний орган Зеленського, щоб він більше не критикував президента, й інші боялися це зробити.

Як мені це все нагадує мою ситуацію в 2017-му, коли замість розслідувати зловживання на Укрзалізниці за моєю заявою, після прогулянки в парку вирішили відкрити кримінальну справу проти мене…

Geo Leros, тримайся!
Правда переможе!

 

Автор