Зради і перемоги тижня. 23 – 29 червня 2017 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Вибачте, цього разу із затримкою.

Розглянемо події 23 – 29 червня 2017 рр.

ЗРАДА

У результаті вибуху на території непрацюючого санаторію в Маріуполі отримали поранення семеро поліцейських.

Біля столичної станції метро «Золоті ворота» вбили Сергія Олійника, який був учасником АТО, а також головою спілки мігрантів України.

У Миколаєві нардепа Надію Савченко, яка проводила зустріч із місцевими мешканцями, закидали яйцями.

Робота більше двох десятків установ і підприємств булла паралізована через хакерську атаку.

У Костянтинівському районі Донецької області під час виконання службових обов’язків загинув співробітник Служби безпеки України полковник Юрій Возний.

Селидівський міський суд Донецької області виправдав так званого голову “верховного суду” терористичної організації “ДНР” Едуарда Якубовського.

ПЕРЕМОГА

Лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк заявив, що він і народний депутат з цієї фракції Тарас Пастух закінчують голодування.

Український солдат Павло Коростильов здобув «золото» у стрільбі з швидкісного пістолета на дистанції 25 м на молодіжному чемпіонаті світу.

Компанія “Газпром експорт”, яка є дочірнім підприємством російського «Газпрому», відшкодувала Україні 1,7 млн грн несплачених податків.

Київський районний суд Харкова виніс обвинувальний вирок щодо працівниці так званого “міністерства державної безпеки” ДНР “, громадянки РФ Лариси Чубарової з позивним “Тереза” і засудив її до 11 років в’язниці з конфіскацією майна.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.