«Треба відчути це величне дійство, коли тисячі вірян об’єдналися у спільній молитві до Матері Божої, просячи миру, благословення та заступництва для України та українських родин», – поділився враженнями Порошенко.

 

«20 років тому Папа Іван Павло Другий був в Україні, молився за єдність України. Цього року в Україну приїжджає Вселенський Патріарх Варфоломій. Людина, яка дуже любить Україну. Людина, яка має незрівнянну віру в Бога. Я теж дуже сподіваюся і молю Бога, щоб це було об’єднанням світового православ’я і підтримка нашої Церкви. Я сьогодні молився саме за це. І твердо вірю – Господь почує нашу молитву», – говорить Петро Порошенко.

Повне відео Зарваницької прощі:

Джерело

 

Порошенко у Зарваниці зустрівся із Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом

Після літургії подружжя Порошенків зустрілося із Главою УГКЦ. «Подякував Блаженнішому Святославу за спільну молитву за Україну під час традиційної прощі до Зарваниці. Ми обговорили майбутні духовні починання, які сприятимуть міжконфесійному діалогу та об’єднанню українського суспільства», – повідомив п’ятий Президент.

«Подякував Блаженнішому Святославу за спільну молитву за Україну під час традиційної прощі до Зарваниці. Ми обговорили майбутні духовні починання, які сприятимуть міжконфесійному діалогу та об’єднанню українського суспільства», – повідомив п’ятий Президент.

Джерело