Банкова перетворилася на портовий притон

Валерій Прозапас

Ця влада одразу заговорила до українців зрозумілою їм мовою ще з часів “РОHUY!”, а тепер губами Арестовича лише фіксує “єдінство партії і народа”.

То Порошенко дратував незрозумілими закликами до гідності та цінностей – тепер все просто і природно.

“Тарифы вам уменьшить, х*есосы безграмотные? Вам кто-то должен, а? А? “Сватов”идите смотреть, обсосы.
Може вам еще реформ и зарплат? Обещания? В жопу их засуньте, у*бки!
Какая война? Долбо*бы повоевавшие, сопли подотрите”, – ну, і так далєє.

І зверніть увагу, критичну масу все влаштовує.

Ніхто з професійних патріотів не обурюється, “активісти” не задають питань, “націоналісти” не ставлять ультиматумів, борці й борцині за права особистості постять котиків і годовасиків, укрЗМІ переважно ігнорують ці прояви деградації влади.

Суспільство оскотинили та завернули на російсько-білоруський варіант існування, і найгірше, що з його доброї волі, тому і виправляти це буде неймовірно складно.

Біда.


Ірина Геращенко

Із сумом констатую, що такої обсценної лексики в Мінську ніколи не дозволяли собі навіть росіяни чи їх маріонетки з ОРДЛО. Впевнена, керівники нашої делегації Л. Кучма чи Є. Марчук ніколи б не потерпіли, аби хтось з мінімально причетних до ТКГ дозволив собі подібні публічні коментарі. А Кравчук виховує опозицію, замість повчити манерам своїх речників.

Банкова перетворилася в портовий притон.

Колишня прес-секретарка рекламує свої мемуари в шовковому негліже, радники віце-президента матюкаються, як п’яні матроси.

Зеленський, кого ви понабирали представляти Україну?

Мені дуже соромно і боляче, як сьогодні деградують державні інститути.

Закликаю адекватних слуг: зверніть увагу Зеленського на неприпустиму поведінку тих, хто сьогодні говорить і пише від імені Банкової.

Хоча маю констатувати, що глава фракції монобільшості саме так і тільки так спілкується зі своїми колегами. І вони терплять, і жодна жінка-“слуга” жодного разу не зробила йому зауваження, що в своїй присутності вона не терпітиме матюки.


Олексій Петров

Сегодня некоторые информационные ресурсы, да что там греха таить, прокремлевские телеграм-каналы вместе с придворной Люсей, ринулись разгонять одно видео. Дескать, Порошенко после футбола снова пьян, и все такое. Нет, они, конечно, не сговаривались, и никто им команду общую на всех не давал. Само так получилось. Случайно, ага.

И тщетно в миллионный раз объяснять, что у Пороха диабет. Конечно, ему, как и любому человеку, можно выпить чего-нибудь вкусного. Хорошо так выпить, акцентировано, но на этом всё. Как нам замполит говорил на срочке – «Антифриз, конечно, пить можно. Только жить потом нельзя».

И можно привести тот факт, что вчера Порошенко полдня провел в кругу сторонников на Кулишевой субботе да и футбол он смотрел далеко не сам. Куча селфиков и общений. Можно даже покрутить пальцем, глядя в сторону Люси, которая стала совсем уж придворной. Такая себе любимая фрейлина короля. Но ей всё равно. Ведь платят именно за это…

А мораль где-то осталась там, далеко. За порогом Банковой. Если вообще была когда-то.

Ну ок, кесарю – кесарево. Ведь в эту игру «Посмотрите, что с ним?» можно играть вдвоем! Хорошая, кстати, игра, забавная…

Автор